Фудбал Фудбал/Извештаји и анализе

Црвена звезда после великог преокрета славила у Нишу

Великим преокретом у другом полувремену Црвена звезда је савладала Машинац у дербију 11. кола Суперлиге Србије са 2:1 и однела сва три бода из Ниша.

Домаће су повеле у 37. минуту голом Милице Станковић. На полувремену утакмице Дарко Стојановић је извршио троструку промену у нашем тиму и то је уродило плодом. Црвено-беле су заиграле много боље и већ у 51. минуту судија Андријана Дамјановић је показала на белу тачку. Прецизна је била Александра Савановић и резултат је био 1:1. Наставиле су да нападају Звездине даме и у 75. минуту Софија Сремчевић доноси преокрет Црвеној звезди. До краја сусрета наше фудбалерке су сачувале своју мрежу и са дербија се враћају са сва три укњижена бода – 1:2.

Црвено-беле су и даље на 2. месту на табели, а сада је разлика у односу на трећепласирани Машинац 5 бодова. Следи зимска пауза, а наставак Суперлиге је заказан за крај фебруара наредне године.

МАШИНАЦ ТРАЦЕ – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 1:2 (1:0)

Ниш – Стадион: Стадион ЖФК Машинац. Судија: Андријана Дамјановић. Стрелци: Милица Станковић у 37. минуту за Машинац, Александра Савановић из пенала у 51. минуту и Софија Сремчевић у 75. минуту за Црвену звезду. Жути картони: В.Станковић, М.Станковић (Машинац), Ђорђевић, Миладиновић (Црвена звезда).

МАШИНАЦ: В.Станковић, Вучковић, М.Станковић, Смит, Крстић, Васиљковић (од 88. минута Јанковић), Стевановић, Лилић, Павловић (од 67. минута Марјановић), Вилет, Ђорђевић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Петровић, Н.Чавић, Шћепановић (од 46. минута Жарковић), Ђорђевић (од 90. минута Стаменић), Воркапић, Мајсторовић (од 46. минута Миладиновић), Крстић (од 61. минута Миловић), Савановић, Поповић (од 46. минута Аранђеловић), Сремчевић, М.Чавић.

Извор: СДЦЗ, званични сајт 

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама