Hokej Hokej/Najava utakmica

Leštarić: Idemo na pobedu u svakoj utakmici

Kao što mo najavili, hokejaši Crvene zvezde će ovog vikenda odigrati dva veoma važna meča u Hrvatskoj. Protivnici su ekipe Siska i Zagreba, a upravo su sisčani veliki dužnici crveno-belih jer su ih prethodne nedelje savladali u Beogradu. O tom meču bilo je dosta polemike jer su sudije poništile čist gol Zvezdinim hokejašima, pa se i jedan od najboljih pojedinaca u crveno-belom dresu, Lazar Leštarić, osvrnuo na to:  

“Nadamo se da ćemo ispraviti naše greške koje smo pravili u igri sa igračem više i, naravno, sa druge strane se nadamo da neće biti sudijskih grešaka na našu štetu kao što je to bio slučaj od strane beogradskih sudija.”

Odmah posle tog meča Zvezdini oklopnici putuju za Zagreb gde će sa istoimenom ekipom odigrati meč u nedelju. Da li će umor biti prepreka crveno-belima, ostaje da se vidi, ali Leštarić misli da to neće biti slučaj.

“Umor ne bi trebalo da utiče na našu igru jer smo navikli na jak ritam i treninga i utakmica. Zagreb nam je ove sezone nepoznanica, ali se nadamo najboljem. Idemo na pobedu u svakoj utakmici, protiv svakog protivnika, kod kuče i na gostovanjima.”

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUMU

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama