Хокеј Хокеј/Најава утакмица

Лештарић: Идемо на победу у свакој утакмици

Као што мо најавили, хокејаши Црвене звезде ће овог викенда одиграти два веома важна меча у Хрватској. Противници су екипе Сиска и Загреба, а управо су сисчани велики дужници црвено-белих јер су их претходне недеље савладали у Београду. О том мечу било је доста полемике јер су судије поништиле чист гол Звездиним хокејашима, па се и један од најбољих појединаца у црвено-белом дресу, Лазар Лештарић, осврнуо на то:  

“Надамо се да ћемо исправити наше грешке које смо правили у игри са играчем више и, наравно, са друге стране се надамо да неће бити судијских грешака на нашу штету као што је то био случај од стране београдских судија.”

Одмах после тог меча Звездини оклопници путују за Загреб где ће са истоименом екипом одиграти меч у недељу. Да ли ће умор бити препрека црвено-белима, остаје да се види, али Лештарић мисли да то неће бити случај.

“Умор не би требало да утиче на нашу игру јер смо навикли на јак ритам и тренинга и утакмица. Загреб нам је ове сезоне непознаница, али се надамо најбољем. Идемо на победу у свакој утакмици, против сваког противника, код куче и на гостовањима.”

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама