Одбојка Одбојка/Вести Одбојкашице СДЦЗ

Црвено-бели обележили добар старт сезоне

Сјајан старт сезоне и мушког и женског одбојкашког тима Црвене звезде на оба фронта био је повод за мало клупско дружење у прелепом амбијенту “Топчидерца”. Чланови црвено-беле одбојкашке породице искористили су прилику да размене утиске о досадашњем току такмичења, али и да се мало опусте после густог рапореда играња мечева среда-викенд.

Никола Росић, генерални директор Црвене звезде, није крио задовољство резултатима црвено-белих одбојкаша И одбојкашица на старту сезоне.

– Тренутним резултатима сам веома задовољан јер све иде по плану и програм како смо зацртали. Први смо у мушкој конкуренцији, у женској делимо прво место без пораза, Изузетно сам задовољан јер смо и у Купу после тешких мечева успели да прођемо у полуфнале – био је први коментар Росића.

Росић истиче да су добра издања оба тима заслужила да се обележе малим дружењем.

– Данас је леп повод да се окупимо, још побољшамо нашу атмосферу, да сви заједно наставимо ка зацртаним циљевима.

Генерални директор Звезде истиче да је ово само почетак кад је Црвена звезда у питању.

– Оно што ме радује је да имамо још простора да напредујемо и тежићемо ка томе, док не достигнемо наш максимум. Надам се да ће на крају сезоне бити врхунац наше форме и остваривање наших циљева – закључио је Росић.

Кад је нова Управа дошла у Црвену звезду најавјене су велике промене. Милан Вујко, један од најагилнијих чланова УО се осврнуо на почетак нове црвено-беле приче.

– Обећање се испуњава, није још увек испуњено јер смо тек на средини првог дела сезоне, има још да се игра. Приметно је да играчи напредују сваког дана, иду узазном путањом и надамо се да ће тако бити и даље. За сад смо, наравно, задовољни пошто смо на првим позицијама, али увек желимо више и надамо се да ће тако и бити – био је први коментар Вујка.

Вујко сматра да је атмосфера унутар обе екипе један од битних фактора досадашњих добрих резултата.

– Одлична је атмосфера у свлачионици. Ми у Управи се дуго знамо, самим тим смо и пријатељи и пословни људи који обезбеђују стабилност клубу. Играчи и тренери имају одличну атмосферу, комуникацију, а то показују и резултати – закључио је Вујко.

Сања Малагурски тим менаџер црвено-белих сматра да су за непуна два месеца и девојке и момци остварили оно што се од њих очекивало.

– Веома смо задовољни. Ово мало, неформално окупљање дефинитивно потврђује да смо на правом путу. И мушка и женска екипа бележе дивне победе како у Првенству тако и у Купу. Оно што нас очекује су неки нови изазови. Мени је задовољство да будем део екипе, као тим менаџер женске екипе, али и као испомоћ нашим момцима за све што им затреба. Заједно се радујемо успесима и надам се да ћемо и у децембру, који ће бити веома захтеван због наставка Купа, тако и у наставку Суперлиге и даље бележити победе – рекла је Малагурски.

Дружење у “Топчидерцу” потврдило је да прича о јединству у црвено-белој породици и те како стоји. Не само да играчки и стручни кадар функционишу као један, већ се још једном потврдило да са управом клуба чине снажну и јединствену целину. Зато и не требају да чуде добри резултати и сјајна атмосфера унутар Звездине одбојкашке породице.

Извор: СДЦЗ, званични сајт 

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама