Košarka Košarka/Najava utakmica

Dođi na ASVEL, kupi kartu za derbi!

Košarkaši Crvene zvezde mts u nedelju igraju meč 8.kola ABA lige jtd sa ekipom Partizana NIS.

Derbi i meč dve prvoplasirane ekipe u dosadašnjem toku sezone regionalne lige igra se od 19 časova u hali Aleksandar Nikolić.

Tim povodom održan je i sastanak bezbednosti na kome su bili prisutni svi predstavnici službi koje će biti angažovane na organizaciji ove utakmice, predstavnici policije, kao i predstavnici oba kluba, i ABA lige, nakon koga je odlučeno da neće biti dozvoljeno prisustvo gostujućih navijača, kao i način na koji će se prodavati karte za nedelju utakmicu!

KK Crvena zvezda mts karte za ovu utakmicu prodavaće po dva osnova i kupovina karte za nedeljnu utakmicu biće omogućena: svim vlasnicima sezonskih karata našeg kluba za takmičarsku sezonu 2021/2022, kao i svim kupcima dnevnih karata za utakmicu 9. kola Evrolige koju naš tim igra u četvrtak protiv francuskog ASVEL-a i koji to budu učinili na blagajni hale Aleksandar Nikolić samo na dan utakmice!

Vlasnici sezonskih karata redovno sa svojom ulaznicom dolaze na utakmicu u nedelju!

Svi vlasnici sezonskih karata će takođe moći i da kupe dnevne karte za Partizan i to na taj način što će vlasnik sezonske karte moći da kupi maksimum dve dnevne karte za nedeljnu utakmicu.

Pravo na kupovinu karte za Partizan će se ostvarivati davanjem na uvid prodavcu sezonske karte.

Klub podseća da se dnevne karte za Asvel prodaju od utorka i svi zainteresovani ih mogu kupiti u sredu i četvrtak (na dan utakmice) na svim prodajnim mestima koja su već navedena u zvaničnom saopštenju kluba, kao i onlajn.

Budite uz Crvenu zvezdu mts, pružite podršku našem timu u dve važne utakmice koju crveno beli igraju u četvrtak i nedelju!

Klub podseća i ovom prilikom da kupovinom dnevnih karata direktno pomažete KK Crvena zvezda mts da nesmetano i svakodnevno funkcioniše u vremenima koja nisu laka za košarku i sport u celini.

Klub će se posebnim saopštenjem oglasiti u petak i informisati javnost o svim bezbednosnim aspektima i detaljima vezanim za ovu utakmicu!

Ujedno podsećamo i na cene pojedinačnih karata za nedeljnu utakmicu, koje važe za ABA ligu u takmičarskoj sezoni 2021/2022.

HALA ALEKSANDAR NIKOLIĆ (DNEVNE KARTE)

TRIBINA A, B, C – 500
PARTER B – 800
VIP LOŽA – 1,800
PLAVA LOŽA – 1,500
BELA LOŽA – 1,200
POČASNO MESTO BOČNO 1. RED – 8,000
POČASNO MESTO BOČNO 2. RED – 4,000
POČASNO MESTO 1. RED – 12,000
POČASNO MESTO 2. RED – 6,000

KK Crvena zvezda mts

Izvor: KKCZ, zvanični sajt 

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUMU

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama