Vaterpolo Vaterpolo/Izveštaji SDCZ

Zvezda deklasirala Spartak na početku prvenstva Srbije

U prvom kolu kvalifikacione runde Prvenstva Srbije, vaterpolistkinje Crvene zvezde deklasirale su na Banjici mladu ekipu Spartaka iz Subotice rezultatom 30:4 (10:0, 6:0, 8:2, 6:2).

Crveno-bele su predvođene grčkom golgeterkom Anom Mamoglu najavile ubedljivu pobedu već u uvodnim minutima meča, pošto je posle svega tri i po minuta igre bilo 6:0. Konstantno se tresla mreža Spartaka, a sredinom trećeg perioda bilo je 20:0 i ekipa Dragane Ivković je rutinski privela utakmicu kraju.

Grčka vaterpolistkinja je bila najefikasnija sa osam golova, dok je Kubanka Sesilija Diaz Mesa dodala šest, a Tatjana Teodorović je pet puta zatresla mrežu. U strelce se tri puta upisala Andrea Gašić, Hristina Ilić, Tara Pejčić i Milica Zelić su postigle po dva gola, a Iva Lujić i Jovana Todorovski su postigle po jedan gol.

U drugom kolu, u nedelju od 10 časova, Crvena zvezda se sastaje sa Palilulom, dok će u večernjem terminu, od 20 sati, odmeriti snage sa Partizanom. U poslednjem kolu u ponedeljak od 20:45 protivnik će biti Valis.

CRVENA ZVEZDA – SPARTAK 30:4 (10:0, 6:0, 8:2, 6:2)

CRVENA ZVEZDA: Lazić, Pejčić 2, J. Lujić, Todorović 5, I. Lujić 1, Mamoglu 8, Todorovski 1, Diaz Mesa 6, Ilić 2, Gašić 3, Zelić 2, Dimitrijević. Trener: Dragana Ivković.

SPARTAK: Huđec, V. Kozla, L. kozla 1, Kovačić, Tokić 1, Babarili, Bugarski, M. Mesaroš, Balać, Ljubičić 2, Elagar, T. Mesaroš. Trener: Petar Kopunović

Izvor: SDCZ, zvanični sajt 

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUMU

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama