Hokej Hokej/Najava utakmica

Zvezda za vikend protiv Mladosti i Siska

SKHL Crvena zvezda

Hokejaši Crvene zvezde nastavljaju svoje mečeve u okviru IHL takmičenja. Naime, nakon što su u prva dva meča savladali ekipe Medveščaka i Vojvodine (utakmica protiv Vojvodine se nije računala za domaće prvenstvo), crveno-beli će ponovo na led u subotu i nedelju.

Prvi meč na programu je u subotu, 6. novembra (16:15 časova), a protivnik je zagrebačka Mladost. Gosti za sada imaju jednu pobedu i jedan poraz, i sigurno neće predstavljati lagan zalogaj, posebno kada se uzme u obzir da Zvezda tek treba da se u potpunosti uigra da bi do izražaja došao njen kvalitet i snaga.

Takođe, ni nedeljni protivnik, ekipa Siska, neće pasti bez potpune koncentracije i zalaganja izabranika trenera Nikole Bere. Sisak je za sada prvi na tabeli južne skupine IHL-a sa 3 pobede i jednom pobedom nakon produžetaka. Zvezdi na ruku ne ide ni to što se meč igra dan posle meča protiv Mladosti, ali to sigurno neće biti izgovor nikome u crveno-belom taboru jer svi žele da se nastavi pobednički niz. Utakmica je na programu u nedelju, 7. novembar, sa početkom od 16 časova i 15 minuta.

Pozivamo sve ljubitelje hokeja na ledu i Zvezdine navijače da dođu u ledenu halu Pionir i pruže podršku našim oklopnicima.

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUMU

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama