Хокеј Хокеј/Најава утакмица

Звезда за викенд против Младости и Сиска

СКХЛ Црвена звезда

Хокејаши Црвене звезде настављају своје мечеве у оквиру ИХЛ такмичења. Наиме, након што су у прва два меча савладали екипе Медвешчака и Војводине (утакмица против Војводине се није рачунала за домаће првенство), црвено-бели ће поново на лед у суботу и недељу.

Први меч на програму је у суботу, 6. новембра (16:15 часова), а противник је загребачка Младост. Гости за сада имају једну победу и један пораз, и сигурно неће представљати лаган залогај, посебно када се узме у обзир да Звезда тек треба да се у потпуности уигра да би до изражаја дошао њен квалитет и снага.

Такође, ни недељни противник, екипа Сиска, неће пасти без потпуне концентрације и залагања изабраника тренера Николе Бере. Сисак је за сада први на табели јужне скупине ИХЛ-а са 3 победе и једном победом након продужетака. Звезди на руку не иде ни то што се меч игра дан после меча против Младости, али то сигурно неће бити изговор никоме у црвено-белом табору јер сви желе да се настави победнички низ. Утакмица је на програму у недељу, 7. новембар, са почетком од 16 часова и 15 минута.

Позивамо све љубитеље хокеја на леду и Звездине навијаче да дођу у ледену халу Пионир и пруже подршку нашим оклопницима.

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама