Košarka Košarka/Najava utakmica

Uz veliku podršku naših navijača do pobede!

Košarkaši Crvene zvezde mts nakon duplog kola u kome su gostovali, konačno se vraćaju svojoj kući, a u četvrtak ih očekuje meč 8.kola Evrolige sa Panatinaikosom.

Utakmica koja počinje u 18 časova igraće se u hali “Aleksandar Nikolić” našoj kući, ali i dvorani mnogo manjeg kapaciteta, jer je “Štark Arena” (u koju se vraćamo za meč sa Asvelom) i dalje zauzeta.

Ova utakmica izuzetno je važna za crveno bele koji su nakon dobrog starta sezone žele da se vrate na pobedničku stazu posle duplog kola i dva gostovanja.

Ni za ovu utakmicu trener Dejan Radonjić neće moći da računa na Nikolu Ivanovića i Vajta koji se postepeno oporavlja od loma ruke koji je zadobio upravo na prijateljskoj utakmici sa Panatinaikosom u Minhenu.

Ovo će biti 15. duel dva tima (trenutni skor je 7/7) a obe ekipe trenutno imaju po dve pobede i pet poraza u Evroligi. Klub je uz velike napore uspeo da promeni termin ove utakmice koja startuje u 18 časova, kako bi svi Zvezdaši mogli da prisustvuju nastupima naših ekipa u evropskim elitnim takmičenjima u košarci i fudbalu u četvrtak uveče.

Za ovu utakmicu vlada izuzetno veliko interesovanje, a nema sumnje da bi atmosfera koju prave navijače Crvene zvezde i koja je jedinstvena u Evropi bila veliki vetar u leđa crveno belima koji žele treću pobedu u sezoni:

Trener KK Crvena zvezda mts Dejan Radonjić: “ Svesni smo da nas očekuje tećak meč protiv dobre ekipe koja je to pokazala, i koja ima kvalitet kao uostalom i sve ekipe u Evroligi. Igrama do sada pokazali da mogu da svaladaju i prvaka Evrope i to velikom razlikom. Imaju igrače koji mogu mnogo toga na terenu i napadački i odbrambeno, moramo biti spremni na sve, na čitanje odbrana, na našu igru u odbrani kao i do sada, naravno sve ono što smo prošli uz svu problematiku koju smo imali, izostanke igrača…imaju i drugi tih problema, ali nama to jako dugo traje i nije lako. Želimo da udjemo u utakmicu sa PAO uz sav respekt, uz veliku podršku navijača, i da dužim intervalima dobre igre gradimo rezultat i dođemo do važnih bodova” rekao je trener crveno belih.

Marko Simonović “ Očekujem težak meč, lično mislim da su mnogo bolji nego što to pokazuje njihov trenutni plasman na tabeli. Kvalitetna ekipa sa mnogo dobrih pojedinaca i sa trenerom Priftisom koji je imao velikih uspeha sa Uniksom i koji ima sistem i gaji tu srpsku školu košarke. Ako se ne varam neće biti Nedovića koi je njihov najbolji igrač uz Papapetrua i Mejkona.Imaće dakle taj hendikep, ali izuzetno su opasni i moramo da budemo na maksimumu” rekao je Simonović.

Ovom prilikom apelujemo na sve koji žele da kupe svoju pojedinačnu kartu na dan utakmice na blagajni hale (blagajna se otvara u 14h), da dođu do blagajne malo ranije, kako se ne bi stvarale gužve, jer ta procedura zahteva određeno vreme. Podsetimo, po zakonu svaki kupac karte mora uz kupovinu da prilože na uvid i ličnu kartu.

Klub podseća da usled pandemije Covida 19 i dalj ostaju na snazi sve zdravstvene mere:

Ulazak na utakmicu u petak biće omogućen svim vlasnicima sezonskih karata, svima koji imaju COVID pasoš (koji su vakcinisani), kao i onima sa potvrdama poput brzog PCR testa i potvrde da su preležali COVID virus.

Radi lakšeg i nesmetanog ulaska u halu, koji će naš klub obezbediti i posebnim punktovima za vlasike sezonskih karata, mole se svi da pripreme svoje odštampane potvrde i pokažu ih redarima na ulasku u dvoranu “Aleksandar Nikolić”.

Takođe, KK Crvena zvezda apeluje na sve da poštuju sve propisane zdravstvene mere Republike Srbije, da nose maske u hali, poštuju propisano odstojanje, kao i da zbog sprečavanja eventualnih gužvi zbog procedure, krenu ka dvorani nešto ranije.

KK Crvena zvezda mts – Panatiaikos OPAP (četvrtak, 18h)

Izvor: KKCZ, zvanični sajt 

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUMU

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama