Кошарка Кошарка/Најава утакмица

Почела продаја карата за Панатинаикос

Кошаркаши Црвене звезде мтс након дуплог кола у коме су гостовали, коначно се враћају својој кући, а у четвртак их очекује меч 8.кола Евролиге са Панатинаикосом.

Утакмица која почиње у 18 часова играће се у хали “Александар Николић” нашој кући, али и дворани много мањег капацитета, јер је “Штарк Арена” (у коју се враћамо за меч са Асвелом) и даље заузета.

КК Црвена звезда мтс је, као што је и најављено још крајем прошле недеље, пустио у уторак у продају карте за ову утакмицу и то по следећим ценама:

ТРИБИНА А, Б, Ц, Д – 1.300
ПАРТЕР Б, ПАРТЕР 4 – 1.800
ВИП ЛОЖА – 3.500
ПЛАВА ЛОЖА – 2.600
БЕЛА ЛОЖА – 2.200
ПОЧАСНО МЕСТО БОЧНО 1. РЕД – 18.000
ПОЧАСНО МЕСТО БОЧНО 2. РЕД – 10.000
ПОЧАСНО МЕСТО 1. РЕД – 20.000
ПОЧАСНО МЕСТО 2. РЕД – 12.000

Продаја се обавља на свим продајним местима „Ticket Vision“ (осим у Делфи књижарама).

Такође на следећем линку можете претражити продајна места и пронаћи оно које Вам је најближе по целој Србији – https://www.tickets.rs/partners

Продаја улазница за дуел са Панатинаикосом биће омогућена и онлине, а преузимање карата које су купљене тим путем биће на благајни Хале А. Николић која ће радити само на дан утакмице од 14 часова.

Цена дневних карата за ову прилику је нешто виша, али је број места као и капацитет хале изузетно ограничен, уз чињеницу да је већ купљен велики број сезонских карата за текућу такмичарску сезону од стране наших навијача!

Клуб овом приликом подсећа да се сезонске карте и даље могу купити у канцеларијама клуба у Хали А. Николић, радним данима од 10-16 часова, осим на дан утакмице када ће то бити могуће само од 10-14:00.

Дођите у халу Александар Николић, нашу кућу и у препознатљивој атмосфери помозите нашим момцима да дођу до изузетно важне победе против екипе атинског Панатинаикоса!

Евролига (8. коло) Црвена звезда мтс – Панатинаикос (четвртак 18 часова, Хала Александар Николић).

Извор: ККЦЗ, званични сајт 

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Скочи на траку са алаткама