Košarka Košarka/Najava utakmica

Crvena zvezda mts dočekuje Megu (ponedeljak, 18 časova)

Košarkaši Crvene zvezde mts dočekuju u ponedeljak od 18 časova ekipu Mege u poslednjoj utakmici 7.kola ABA lige jtd.

Iza crveno belih je nedelja sa 4 utakmice odigrane u rasponu od samo 6 dana, a u ponedeljak protiv rivala sa kojim su crveno beli odigrali finalnu seriju domaće lige ponovo na parketu neće biti Vajta i Ivanovića, dok je nekoliko igrača rovito i njihov nastup je pod velikim znakom pitanja:

– Sledi nam utakmica u regionalnom takmičenju protiv mlade i talentovane ekipe koja u svojim redovima ima i nekoliko vrlo iskusnih igrača. U ovoj utakmici koja nam dolazi je osnovna stvar, i ono što nam je primarno da ekipa dođe do novih bodova – rekao je trener Crvene zvezde mts Dejan Radonjić koji je pozvao publiku da dođe i pruži podršku ekipi koja je u prethodnom mesecu (meč sa Megom biće prvi novembarski) za samo 27 dana odigrala čak 11 utakmica uz dva dupla kola Evrolige.

Ognjen Kuzmić: – Ekipa Mege već godinama ima isti model. Mlada, talentovana ekipa koja igra brzo, agresivno i koja uvek ima nekoliko iskusnijih igrača u svojim redovima. Nekolicina igrača iz prošlosezonskog finala lige je tu, igrali smo i jednu prijateljsku utakmicu pre početka sezone. Znamo da moramo da odigramo sa dosta energije, čvrsto u odbrani, i verujem da ćemo uz pomoć naših navijača doći do bodova koji će nam značiti za nastavak sezone u regionalnom takmičenju.

Ovo će biti 20. duel dve ekipe u regionalnom takmičenju, a već u četvrtak crveno-beli od 18 časova dočekuju Panatinaikos u meču 8.kola Evrolige

Karte za ovu utakmicu prodaju se na svim prodajnim mestima “Tickets” od četvrtka u 10 časova (osim Delfi knjižara), i onlajn, dok će na blagajnama hale “Aleksandar Nikolić” karte biti u prodaji na dan utakmice (ponedeljak) od 14 časova .

Klub podseća za sve koji su zainteresovani, da je i prodaja sezonskih karata i dalje u toku (u prostorijama kluba u hali Aleksandar Nikolić), a svi detalji cene, proces učlanjenja u klub i benefiti, nalaze se na klupskom sajtu.

Ulazak na utakmicu u ponedeljak biće omogućen svim vlasnicima sezonskih karata, svima koji imaju KOVID pasoš (koji su vakcinisani), kao i onima sa potvrdama poput brzog PCR testa i potvrde da su preležali KOVID virus.

Radi lakšeg i nesmetanog ulaska u halu, koji će naš klub obezbediti i posebnim punktovima za vlasike sezonskih karata, mole se svi da pripreme svoje odštampane potvrde i pokažu ih redarima na ulasku u dvoranu “Aleksandar Nikolić”.

Takođe, KK Crvena zvezda apeluje na sve da poštuju sve propisane zdravstvene mere Republike Srbije, da nose maske u hali, poštuju propisano odstojanje, kao i da zbog sprečavanja eventualnih gužvi zbog procedure, krenu ka dvorani nešto ranije.

Izvor: KKCZ, zvanični sajt 

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUMU

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama