Кошарка Кошарка/Најава утакмица

Црвена звезда мтс дочекује Мегу (понедељак, 18 часова)

Кошаркаши Црвене звезде мтс дочекују у понедељак од 18 часова екипу Меге у последњој утакмици 7.кола АБА лиге јтд.

Иза црвено белих је недеља са 4 утакмице одигране у распону од само 6 дана, а у понедељак против ривала са којим су црвено бели одиграли финалну серију домаће лиге поново на паркету неће бити Вајта и Ивановића, док је неколико играча ровито и њихов наступ је под великим знаком питања:

– Следи нам утакмица у регионалном такмичењу против младе и талентоване екипе која у својим редовима има и неколико врло искусних играча. У овој утакмици која нам долази је основна ствар, и оно што нам је примарно да екипа дође до нових бодова – рекао је тренер Црвене звезде мтс Дејан Радоњић који је позвао публику да дође и пружи подршку екипи која је у претходном месецу (меч са Мегом биће први новембарски) за само 27 дана одиграла чак 11 утакмица уз два дупла кола Евролиге.

Огњен Кузмић: – Екипа Меге већ годинама има исти модел. Млада, талентована екипа која игра брзо, агресивно и која увек има неколико искуснијих играча у својим редовима. Неколицина играча из прошлосезонског финала лиге је ту, играли смо и једну пријатељску утакмицу пре почетка сезоне. Знамо да морамо да одиграмо са доста енергије, чврсто у одбрани, и верујем да ћемо уз помоћ наших навијача доћи до бодова који ће нам значити за наставак сезоне у регионалном такмичењу.

Ово ће бити 20. дуел две екипе у регионалном такмичењу, а већ у четвртак црвено-бели од 18 часова дочекују Панатинаикос у мечу 8.кола Евролиге

Карте за ову утакмицу продају се на свим продајним местима “Tickets” од четвртка у 10 часова (осим Делфи књижара), и онлајн, док ће на благајнама хале “Александар Николић” карте бити у продаји на дан утакмице (понедељак) од 14 часова .

Клуб подсећа за све који су заинтересовани, да је и продаја сезонских карата и даље у току (у просторијама клуба у хали Александар Николић), а сви детаљи цене, процес учлањења у клуб и бенефити, налазе се на клупском сајту.

Улазак на утакмицу у понедељак биће омогућен свим власницима сезонских карата, свима који имају КОВИД пасош (који су вакцинисани), као и онима са потврдама попут брзог ПЦР теста и потврде да су прележали КОВИД вирус.

Ради лакшег и несметаног уласка у халу, који ће наш клуб обезбедити и посебним пунктовима за власике сезонских карата, моле се сви да припреме своје одштампане потврде и покажу их редарима на уласку у дворану “Александар Николић”.

Такође, КК Црвена звезда апелује на све да поштују све прописане здравствене мере Републике Србије, да носе маске у хали, поштују прописано одстојање, као и да због спречавања евентуалних гужви због процедуре, крену ка дворани нешто раније.

Извор: ККЦЗ, званични сајт 

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама