Хокеј Хокеј/Најава утакмица

Звезда за викенд против Медвешчака и Војводине

Хокејаши Црвене звезде настављају своје мечеве у оквиру домаћег првенства, али и започињу такмичење у регионалној ИХЛ лиги.

Након што су у домаћем првнству савладали Ред Тим са 12:2, црвено-бели ће у суботу, у леденој хали Пионир, дочекати екипу Медвешчака у оквиру ИХЛ такмичења. Биће ово први меч црвено-белих у овосезонском ИХЛ такмичењу, а жеља навијача је да се понови сезона када су црвено-бели освојили ово такмичење.

Меч се игра у суботу 30. октобра са почетком од 16 часова и 15 минута.

Одмах сутрадан, црвено-бели гостују новосадској Војводини, а тај меч ће се играти у оквиру ИХЛ такмичења. 

Меч са Војводином је заказан за 13 часова.

Тренер Црвене звезде, Никола Бера, прво се осврнуо на утакмицу коју су црвено-бели одиграли против Ред Тима:

“Црвена звезда је одиграла рутинску утакмицу. Играли смо против нашег подмлатка и похвалио бих капитена Роберта Сабадоша на добро одиграној утакмици. Ред Тим је играо са респектом према старијим играчима, готово без контакта, али је у одређеним деловима игре Ред Тим био на висини задатка. Посебно бих похвалио Душана Крстића, голмана ХК Ред Тима, који је показао да има квалитета да брани и за сениоре.”

А о утакмицама против Медвешчака и Војводине рекао је следеће:

“Дуго нисмо одиграли утакмицу са тако звучним именом”, говори Звездин тренер о мечу против Медвешчака. “Милсим да ће бити тешко у почетку, али очекујем победу. Што се меча против Војводине тиче, дефинитивно ћемо бити уморни након меча са Медвешчаком и фали ће ми пар играча за тај меч, али мислим да ћемо на искуство и ту утакмицу да добијемо”.

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама