Hokej Hokej/Izveštaji

Hokejaši pobedom započeli novu sezonu

Hokejaši Crvene zvezde su pobedom započeli novu sezonu.

Nakon nekoliko odloženih utakmica, crveno-beli su danas za protivnika imali drugi tim našeg kluba, Red Tim, koji se takmiči u Državnom prvenstvu Srbije. Za Zvezdine seniore ovo je bio dobar trening meč pred sledeći koji ih čeka sa ekipom Vojvodine (meč se igra u okviru IHL takmičenja, ali se računa i za domaće prvenstvo).

Zvezda je u prvoj trećini dala tri pogotka. U 5. minutu strelac je bio Robert Sabadoš (asistencija Novaković – Podunavac), u 10. minutu mrežu Red Tima zatresao je Vasilije Anđelković (asistencija Gvozdenović), da bi konačan rezultat ovog period (3:0) zaključio Marko Dragović u 18. minuti (asistencija Leštarić – Sanadoš).

U drugom periodu smo videli četiri pogotka za crveno-bele seniore. Prvo je na 4:0 (26. minut) povisio Robert Sanadoš (asistencija Dragović), da bi u 32. min. Lazar Leštarić (asistencija Podunavac) već bilo 5:0 na semaforu. samo minut posle (33. min) Kosta Mladenović (asistencija Vuković) povisio je na 6:0,  a u 35. min. Lazar Leštarić postiže svoj drugi pogodak za 7:0 (asistencija Novaković – Sabadoš).

Na početku poslednjeg perioda Zvezda je preko Marka Mladenovića (asistencija Španjević) došla u vodstvo od 8:0, pa su onda malo spustili gard što su mladići iz Red Tima iskoristili i postigli dva pogotka u 48. i 49 minutu. Prvi gol za Red Tim dao je Mateja Milošević (asistencija Kravljanac), a drugi pavle Stojanović  (asistencija Nikolić – Kravljanac). Posle ta dva pogotka Zvezda se malo uozbiljila (ako se to tako može reći za ovaj susret) i postigla 4 pogotka. Na 9:2 (54. min) povisio je Matija Vuković (asistencija Mladenović), da bi samo 30-ak sekundi kasnije gol za 10:2 postigao Robert Sabadoš (asistencija Leštarić). U 55. minutu Pavle Podunavac (asistencija Dragović) donosi prednost od 11:2, da bi konačnih 12:2 bilo delo istog igrača, Podunavca (asistencija Leštarić) u 59. minutu.  

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUMU

Komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama