Одбојка Одбојка/Извештаји Одбојкашице СДЦЗ

Црвено-беле одбојкашице забележиле победу у Инђији

Четврти тријумф Звезде

Инђија – Црвена звезда 0:3 (19:25, 12:25, 17:25)

Одбојкашице Црвене звезде нису дозволиле никакво изненађење у 4.колу Банка Поштанска штедионица Суперлиге Србије. На гостовању у Инђији истоименој екипи забележили су победу максималним резултатом 3:0.

Црвено-беле су биле доминантне у свим сегемнетима игре. Напад је функционисао без грешке, пријем сервиса и одбрана одлични. Меч је боље отворила Звезда, имала вођство и од три гола. Домаће су успеле да анулирају предност, поведу 10:8, али је Звезда врло брзо преузела контролу и тај период игре добила 25:19.

У другом сету Инђија је повела 4:2 и то је било све. Одбојкашице из Београда су најпре преокренула на 5:4, а онда сигурном игром повећавале предност која је на крају износила 13 поена.

У последњем периоду игре иако се очекивало да Инђија код вођства ривала 2:0 заигра на све или ништа, виђена је апсолутна доминација Звезде. Још једна експресна победа тима из Љутице Богдна.

По завршетку меча тренер Александар Владисављев је био задовољан како су његове избранице одигрле овај дуел.

– Добро спремљена и добро одиграна утакмица. Веома сам задовољан јер су девојке скоро сваки договор испоштовале и пренеле то на терен. Кад се овако добије, убедљиво резултатски чини се да је била лагана утакмица. Она јесте била таква јер смо је ми таквом направили. Заиста смо искористили све слабости нашег домачина, а успели да им затворимо све оно што они добро раде. Екипа Инђије није ни мало наиван ривал. Имали су добар старт у сезони и морали смо најозбиљније могуће да уђемо у овај меч. Лепа увертира за наставак сезоне.

Звезда нема много прилике за одмор, већ у уторак нови изазов, Куп против Старе Пазове.

 У Пазови нас чека сигурно један изузетно тежак меч, али договорили смо се да идемо корак по корак, да не размишљамо превише у дубину. За нас је сад најважније да се девојке одморе, опораве, а потом да се што боље спремимо – закључио је Владисављев.

Коректор Ања Ашоња је најпре честитала девојкама на четвртој победи у Суперлиги Србије.

– Вечерас смо испуниле сваки задатак који нам је тренер дао, испоштовале смо сваки договор. Желимо да и у уторак у утакмици у Купу против Старе Пазове поновимо добру и сигурну игру и наставимо победнички низ.

Времена за одмор нема. Дуел против Јединства у четвртини финала Купа Србије Звезда игра већ у уторак у Старој Пазови.

Извор: СДЦЗ, званични сајт 

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама