Rukomet Rukomet/Vesti SDCZ

Zvezdino veliko pojačanje: Povratak Draška Nenadića

Rukometaši Crvene zvezde Grundfos dobili su veliko pojačanje u borbi za plej-of ARKUS lige. Posle 11 godina ponovo u svom, crveno-belom dresu i na Marakani – Draško Nenadić!

Draško (31, 203cm) je nastavio stopama oca Velibora i brata Petra, od 2007. do 2010. godine nastupao za Crvenu zvezdu, bio član ekipe koja je osvojila poslednju titulu za klub, igrao u Ligi šampiona, a zatim započeo bogatu inostranu karijeru.

Granoljers, Gvadalahara, Flensburg sa kojim je osvojio Ligu šampiona 2014. godine, Hamburg, Fukse Berlin, Bjeringbro-Silkeborg, Celje, ponovo Granoljers i Koburg do povratka u Crvenu zvezdu. Tri evropska šampiona i dva osvajača EHF Kupa.

– Neočekivano brzo, ali sam srećan, naravno, da sam se vratio kući, da sam se vratio u Zvezdu posle 11 godina. Želim da doprinesem svojim znanjem i iskustvom Zvezdi, da zajedno ostvarimo postavljene ciljeve.

Nenadić igra na poziciji levog beka i povremeni je reprezentativac Srbije. Nastupao je za Srbiju na EP 2014 u Danskoj i SP 2019 u Danskoj i Nemačkoj. Pravo nastupa za povratnički debi ima već sutra u Kaću, na gostovanju Jugoviću.

– U Kaću je jako bitna utakmica za nas, težak teren, Jugović ima veliku tradiciju, znamo šta nas čeka u „Hramu“. Mi smo malo oslabljeni izostankom par igrača, ali na nama je damo maksimum, pružimo što je do nas, kako bismo dva boda doneli iz Kaća.

Dobro došao, Draško!

Izvor: SDCZ, zvanični sajt 

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUMU

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama