Hokej Hokej/Izveštaji

Hokejaški vikend mlađih selekcija

Mlađe selekcije Hokejaškog kluba Crvena zevzda odigrale su ovog vikenda svoje prve mečeve u sezoni.

Put Sarajava su krenule selekcije U12 i U17 koje su u subotu i nedelju odigrale mečeve protiv ekipe Vukova, koji se ove sezone takmiče u domaćem prvenstvu Srbije. 

Selekcija U12, koju predvodi Stefan Ilić, ostvarila je polovičan uspeh. U prvom meču su slavili sa 7:5, dok su u drugom poraženi 6:3.
Evo šta je trener Ilić rekao posle ovih mečeva:

“Prvi meč smo dobioli7:5. Prvu trećinu smo gubili 4:1, ali smo uspeli u drugoj da preokrenemo meč i u trećoj finiširamo. Pobedili smo na karakter i želju. A  drugu utakmicu smo izgubili 6:3. Igrali smo dobro prvu trećinu, a potom krenuli da pravimo kazne. Uspeli smo sa 2:0 za Vukove da preokrenemo na 3:2 u našu korist, ali tu smo i stali nažalost. Usledilo je još kazni i slaba koncentracija, te nas je to koštalo pobede i u ovoj utakmici. Na dobrom smo putu, nastavićemo da treniramo i da se nadograđujemo iz utakmice u utakmicu.”

Selekciju U17 predvodio je Uglješa Novaković, a on je sa svojom ekipom ostvario obe pobede 8:1 i 11:1. Evo šta je Novaković rekao za naš portal:

“Odigrali smo dobre dve utakmice, sa dosta klizanja. Rezultat nije baš najmerodavniji, ali momci su svakako dosta dobro odigrali za prve dve utakmice u sezoni. Ima još dosta da se radi, tako da nastavljamo sa treninzima. Nadam se da će biti kontinuitet utakmica jer nam takmičarske utakmice najviše i fale.”

Selekcija U14 je odigrala svoj trening meč protiv ekipe Partizana. Inače, selekciju U14 sada predvodi Kanađanin Endi Met, meč je završen pobedom Partizana 4:3. Zvezda je igrala dosta dobro, ali su primili dva jeftina gola i dopustili vršnjacima iz crno-belog tabora da slave. Inače meč su obeležile i dve tuče što pokazuje da ni jednima ni drugima nije bilo svejedno ko će da pobedi i pord toga što je meč bio prijateljski.

Selekcija U14 sezona 2021/22

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUMU

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama