Кошарка Кошарка/Вести

Продаја карата за Жалгирис од понедељка

Кошаркаши Црвене звезде мтс враћају се у “Арену” после тачно 19 месеци!

Толико је прошло од када су црвено бели одиграли последњу такмичарску утакмицу у ’’Штарк арени’’.

Била је то утакмица у слављеничком амбијенту у коме се у највећој хали на Балкану окупила целокупна црвено-бела породица која је прослављала 75. рођендан наше Црвене звезде…

Случај је тако хтео, да годину и по дана касније, након победе над Макабијем тада, и сада после великог тријумфа у Тел Авиву, Црвена звезда поново игра своју велику евролигашку утакмицу у Арени!

Први меч у новој сезони Евролиге црвено бели код куће играју против Жалгириса у среду од 19 часова, а за ту утакмицу десетковани тим Црвене звезде након одличног почетка сезоне, уз велику и бучну подршку са трибина жели и прву победу на домаћем терену!

Црвено-бели су најавили да су спремни и за велике утакмице и победе, а да оне дођу потребно је да уз себе имају свог шестог играча који се налази на трибинама и који из године у годину, из сезоне у сезону помаже тиму на паркету да долази до великих победа у Евролиги!

КК Црвена звезда мтс почиње продају појединачнх улазница за премијеру против Жалгириса у понедељак од 10 часова и то по следећим ценама:

ЦЕНЕ – АРЕНА – СЕЗОНА 2021/22
ТРИБИНА А, Б, Ц, Д  -1.500
ПАРТЕР Б, ПАРТЕР 4 – 1.200
ПОЧАСНО МЕСТО БОЧНО 1. РЕД – 18.000
ПОЧАСНО МЕСТО БОЧНО 2. РЕД – 10.000
ПОЧАСНО МЕСТО 1. РЕД – 20.000
ПОЧАСНО МЕСТО 2. РЕД – 12.000
НИВО 400 – 700
ВИП ППРЕМИЈУМ (ТЕРЕН) – 6.000
ЛОЖА СЕВЕР Н200–ЦЕНТАР – 2.500
ЛОЖА СЕВЕР Н200-БОК – 2.000
ЛОЖА ЈУГ Н200-ЦЕНТАР – 2.500
ЛОЖА ЈУГ Н200-БОК – 2.000
СКАЈБОКС – 10.000

Продаја карата ће се обављати на свим продајним местима „TICKET VISION“, у целој Србији (https://www.tickets.rs/partners) и онлајн (прузимање карата биће омогућено на благајни Штарк Арене на дан утакмице), а сви заинтересовани биће у могућности да купе и дневне карте и у Штарк Арени на дан утакмице.

Подсећамо да продаја сезонских карата и даље траје, и оне се могу купити радним данима од 10-16х у канцеларијама клуба у Хали А. Николић, а током викенда клуб ће се огласити и са ценама евролигашких пакета који ће важити за све утакмице црвено белих у најелтнијем европском клупском такмичењу.

Буди уз Црвену звезду мтс и у новој сезони Евролиге, буди шести играч свог клуба и помози му да и ове сезоне побеђује највеће клубове Еврлиге!

Извор: СДЦЗ, званични сајт 

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Скочи на траку са алаткама