Кошарка Кошарка/Вести

Црвена звезда и Нектар пиво – нови победнички тандем

КК Црвена звезда мтс оснажио је у уторак свој тим за наредну сезону и свој тим партнера и спонзора.

Нови члан црвено-белог тима је Бањалучка пивара са којом је потписана сарадња на три године!

Бањалучка пивара је један од лидера у региону у производњи пива, најпопуларнији бренд и једини произвођач пива у Републици Српској. Нови члан Звездиног тима је компанија са готово век и по дугом традицијом.

Успешни се лако препознају, па је вишегодишња сарадња Бањалучке Пиваре и КК Црвена звезда природан спој!

КК Црвена звезда је веома поносна што је једна оваква компанија у оваквим временима препознала црвено беле као правог партнера за даљи раст и експанзију и на тржишту Републике Србије.

Сарадња између КК Црвена звезда и “Бањалучке Пиваре” озваничена је понедељак у дворани ”Александар Николић” након које су своје утиске изнели и директор Бањалучке пиваре господин Илија Шетка и директор КК Црвена звезда мтс Филип Сунтурлић.

Илија Шетка, генерални директор Бањалучке пиваре изразио је своје задовољство приликом потписивања уговора и истакао да је изузетно поносан на ову сарадњу.

– Веома сам срећан што смо данас потписали уговор са најуспешнијим и најтрофејнијим српским клубом. Не само што је и са ове и са оне стране Дрине, Црвена звезда најпопуларнији клуб, већ у Бања Луци постоји озбиљан фан клуб навијача кошаркашког клуба Црвене звезде. Имамо и исти дрес, црвено бело је наша боја и искрено се надам да ће ова наша сарадња потрајати дуги низ година – изјавио је Илија Шетка, генерални директор Бањалучке пиваре.

Овим поводом се обратио и директор КК Црвена звезда мтс Филип Сунтурлић:

– Да би тим на терену изгледао добро, потребно је обезбедити им услове за то. Један велики корак у том правцу је склапање пословне сарадње са новим партнером – Бањалучком пиваром. Захвалан сам у име свих нас у клубу, менаџмента, стручног штаба, играча и свих нас којима је црвено бела боја у срцу, што су стали уз нас у овом тешком тренутку када никоме није лако, и што су показали велику жељу и интерес да заједнички реализујемо ову сарадњу.

Црвена звезда као клуб који је основан 1945. године добија још старијег партнера Бањалучу Пивару који је основана још давне 1873.године. Када спојимо дугу традицију оба бренда добијамо заједничку реч – успех. Потрудићемо се да све што смо се договорили спроведемо у дело, да искористимо ову сарадњу да промовишемо праве ствари. Црвена звезда гаји своје односе са партнерима који су уз нас и у добру и у злу, наша жеља је да тај однос буде пријатељски ,а не строго пословни. Бањалучка пивара је бренд који је познат и у великој експанзији, који осваја нова тржишта, и верујем да ће им КК Црвена звезда у томе помоћи. Оно што нас спаја је заједничка црвено бела боја, и верујем да ћемо заједно постићи резултате које очекујемо једни од других. Добродошли у црвено-белу породицу! – истакао је директор Клуба Филип Сунтурлић.

Извор: ККЦЗ, званични сајт 

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Скочи на траку са алаткама