Кошарка Кошарка/Вести

Немања Поповић потписао трогодишњи уговор са КК Црвена звезда

Талентовани крилни центар Немања Поповић потписао је у четвртак трогодишњи уговор са КК Црвена звезда!

Поповић, висок 205 центиметара, рођен је 29.децембра 2001.године у Аранђеловцу, а прве кошаркашке кораке направио је у КК Баскет у Младеновцу.

Током 2015.године прикључио се КК Визура из Београда у коме је наговестио велики таленат који га је препоручио нашем клубу у који стиже током лета 2017.године.

Као члан јуниорског тима КК Црвена звезда одиграо је изузетно запажену сезону након које је био и учесник престижне манифестације “Кошарка без граница” у Шарлоту (САД) која је окупљала најталентованије играче рођене 2000те и касније.

Паралелно са наступима у јуниорском тиму, Поповић је био прикључен и сениорском тиму црвено белих, а калио се и стицао непоходно искуство играјући за КК Жарково, ОКК Београд и КК ФМП.

Немања Поповић је током лета 2021.године прикључен првом тиму КК Црвена звезда где ће имати све неопходне услове за даљи развој и стицање искуства.

Са друге стране, КК Црвена звезда наставља са праксом да даје прилику и шансу својој деци и играчима који су прошли кроз систем клуба, а осим Поповића у сениорском тиму за ову сезону налази се и Марко Гушић још један момак који је прошао готово идентичан пут као и Поповић.

КК Црвена звезда жели пуно успеха Немањи Поповићу у новом изазову и највећем искораку који је направио у својој каријери.

КК Црвена звезда

Извор: ККЦЗ, званични сајт 

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Скочи на траку са алаткама