Košarka Košarka/Vesti Košarka/Ženska košarka

Nevena Naumčev i Milica Bojović produžile ugovore

Nevena Naumčev i Milica Bojović i u narednoj sezoni predvodiće crveno-beli tim. Okosnica našeg tima je produžila ugovore sa klubom.

Vernost je retka, ako je nađete, zadržite je. Mi jesmo. Nevena Naumčev i Milica Bojović će nastaviti svoju crveno-belu bajku. Devojke koje su prošle kroz sistem Crvene zvezde i od 2014. godine su nosioci ekipe, predvodiće Zvezdu i u Evrokupu.

Nevena Naumčev je na 215 utakmica ubacila 1515 poena i u narednoj sezoni će biti novi kapiten Crvene zvezde. Milica Bojović je odigrala 247 utakmica i ubacila 2030 poena.

Sa Crvenom zvezdom su osvojile četiri šampionske titule u nizu, tri Kupa Milan Ciga Vasojević, uz dva učešća na Fajnal foru WABA lige, i u sezoni pred nama u Evrokupu.

– Srećne smo što smo produžile ugovor i što ostajemo, zaista nije ni postojao drugi izbor za nas. Nadamo se da ćemo u narednom periodu biti još uspešnije. U sezoni pred nama nas očekuje učešće u Evrokupu, to nam je veliki motiv, i jedva čekamo da počne nova sezona.

Idemo dalje, devojke!

Izvor: SDCZ, zvaničan sajt

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUMU

Komentar

Kliknite da biste objavili komentar

  • Odlican prelazni rok! Doveli smo i onu Portugalku, Milinu i Aleksandru. Tu je i Masa reprezentativac, Milica i Nevena produzile ugovor. Imamo talente u vidu Zecevicke, Avlijas, Corto… Sjajan sastav. Trener Vukovic moze daleko u Evrokupu moje misljenje.

Skoči na traku sa alatkama