Кошарка Кошарка/Вести Кошарка/Женска кошарка

Невена Наумчев и Милица Бојовић продужиле уговоре

Невена Наумчев и Милица Бојовић и у наредној сезони предводиће црвено-бели тим. Окосница нашег тима је продужила уговоре са клубом.

Верност је ретка, ако је нађете, задржите је. Ми јесмо. Невена Наумчев и Милица Бојовић ће наставити своју црвено-белу бајку. Девојке које су прошле кроз систем Црвене звезде и од 2014. године су носиоци екипе, предводиће Звезду и у Еврокупу.

Невена Наумчев је на 215 утакмица убацила 1515 поена и у наредној сезони ће бити нови капитен Црвене звезде. Милица Бојовић је одиграла 247 утакмица и убацила 2030 поена.

Са Црвеном звездом су освојиле четири шампионске титуле у низу, три Купа Милан Цига Васојевић, уз два учешћа на Фајнал фору WABA лиге, и у сезони пред нама у Еврокупу.

– Срећне смо што смо продужиле уговор и што остајемо, заиста није ни постојао други избор за нас. Надамо се да ћемо у наредном периоду бити још успешније. У сезони пред нама нас очекује учешће у Еврокупу, то нам је велики мотив, и једва чекамо да почне нова сезона.

Идемо даље, девојке!

Извор: СДЦЗ, званичан сајт

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Коментар

Кликните да бисте објавили коментар

  • Odlican prelazni rok! Doveli smo i onu Portugalku, Milinu i Aleksandru. Tu je i Masa reprezentativac, Milica i Nevena produzile ugovor. Imamo talente u vidu Zecevicke, Avlijas, Corto… Sjajan sastav. Trener Vukovic moze daleko u Evrokupu moje misljenje.

Скочи на траку са алаткама