Fudbal Fudbal/Vesti

Stanković: Ponosan na Zvezdinu decu

Izvor: SD Crvena zvezda

Šef stručnog štaba Dejan Stanković izneo je utiske posle remija (1:1) u 165. večitom derbiju koji su fudbaleri našeg tima odigrali na gostujućem terenu u okviru 9. kola Superlige Srbije.

Kontrolisali smo utakmicu do primljenog gola, ali to je derbi, ne znaš šta će da prelomi, sitnica ili neki detalj, ne uđeš u blok, ostaviš slobodan šut, a tu si bio. Neće krupna stvar da odluči derbi, odlučiće ovakve sitnice, tako je i bilo. Momci su stvarno izgledali fenomenalno do tog gola. U drugom poluvremenu smo ubacili još jednog napadača, trebao je da uđe Živković, ali se povredio na zagrevanju ili obnovio malu povredu koju je imao protiv Brage, nije mogao da uđe. Drago mi je što je u igru ušlo naše dete, Lazetić, kao i što je Eraković počeo utakmicu, ali i što je Stanić zaigrao. Ponosan sam na njih. Svi koji su igrali su želeli da mi odavde ne odemo poraženi, u tome smo i uspeli. Čestitam našim momcima, nisu odustajali do poslednjeg momenta. Ne može niko da bude zadovoljan nerešenim rezultatom, ako gledamo kako su se odvijale stvari i da smo kontrolisali prvo poluvreme. Bili smo bolji do gola u prvom poluvremenu, oni u drugom u nekim detaljima, imali i dve šanse, takođe i mi prečku i jedan na jedan sa golmanom. Bilo je izjednačeno i golovi su postizani kada smo mi najmanje očekivali za njih, kao i oni za nas – istakao je Stanković.

Osvrnuo se Stanković i na sjajnu podršku navijača Crvene zvezde.

Zajedno sa nama i navijači su verovali, davali nam vetar u leđa, pojačavali navijanje i pevanje. Bez njih nema nas. Čestitke večitom rivalu na fer i korektnoj borbi. Treba imati karakter, moramo malo da ojačamo u duelima, dugoj lopti, što oni dosta dobro rade. Idemo dalje, hvala svima, već za par dana nas očekuje naredna utakmica, ovaj derbi ide u istoriju, a mi idemo da pišemo novu – zaključio je Stanković.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama