Фудбал Фудбал/Вести

Станковић: Поносан на Звездину децу

Извор: СД Црвена звезда

Шеф стручног штаба Дејан Станковић изнео је утиске после ремија (1:1) у 165. вечитом дербију који су фудбалери нашег тима одиграли на гостујућем терену у оквиру 9. кола Суперлиге Србије.

Контролисали смо утакмицу до примљеног гола, али то је дерби, не знаш шта ће да преломи, ситница или неки детаљ, не уђеш у блок, оставиш слободан шут, а ту си био. Неће крупна ствар да одлучи дерби, одлучиће овакве ситнице, тако је и било. Момци су стварно изгледали феноменално до тог гола. У другом полувремену смо убацили још једног нападача, требао је да уђе Живковић, али се повредио на загревању или обновио малу повреду коју је имао против Браге, није могао да уђе. Драго ми је што је у игру ушло наше дете, Лазетић, као и што је Ераковић почео утакмицу, али и што је Станић заиграо. Поносан сам на њих. Сви који су играли су желели да ми одавде не одемо поражени, у томе смо и успели. Честитам нашим момцима, нису одустајали до последњег момента. Не може нико да буде задовољан нерешеним резултатом, ако гледамо како су се одвијале ствари и да смо контролисали прво полувреме. Били смо бољи до гола у првом полувремену, они у другом у неким детаљима, имали и две шансе, такође и ми пречку и један на један са голманом. Било је изједначено и голови су постизани када смо ми најмање очекивали за њих, као и они за нас – истакао је Станковић.

Осврнуо се Станковић и на сјајну подршку навијача Црвене звезде.

Заједно са нама и навијачи су веровали, давали нам ветар у леђа, појачавали навијање и певање. Без њих нема нас. Честитке вечитом ривалу на фер и коректној борби. Треба имати карактер, морамо мало да ојачамо у дуелима, дугој лопти, што они доста добро раде. Идемо даље, хвала свима, већ за пар дана нас очекује наредна утакмица, овај дерби иде у историју, а ми идемо да пишемо нову – закључио је Станковић.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама