Rukomet Rukomet/Vesti SDCZ

Rukometašice Zvezde poražene od Jagodine

Rukometašice Zvezde pred Jagodinu
Rukometašice Zvezde sa navijačima pred meč sa Jagodinom

Drastično oslabljeni tim Crvene zvezde poražen je u 2. kolu ARKUS lige za žene od aktuelnog šampiona Jagodine, 37:18 (21:11).

Vesna Bojković nije mogla da računa na kapitena Jovanu Ristić i na Anđelu Gudžić, dok je peh sa povredom na samom meču imala i Aleksandra Mitić. Previše problema na startu sezone za koje se nadamo da će naš tim ubrzo prevazići.

Jagodina je vrlo brzo došla do prednosti, koju je povećavala, (4:1, 12:4), da bi u 20. minutu sa dva brza gola došla i do dvocifrene razlike, 20:9. Seriju domaće ekipe prekinule su Ivana Krća i Aleksandra Mitić za konačnih 21:11 na kraju 30 minuta igre.

U nastavku, Jagodina je u serijama postizala golove, Crvena zvezda ostala i bez pomoći Aleksandre Mitić, koja je postigla 7 golova do tog momenta, a serijom 7:0 aktuelni šampion je rešio pitanje pobednika, (32:15). Konačan rezultat je postavila sa sedam metara Tamara Petković.

Aleksandra Mitić je bila najefikasnija sa 7 golova u redovima Crvene zvezde, dok su po dva puta precizne bile Ivana Krća i Iva Andrić.

Veliku podršku su imale crveno-bele u Jagodini od strane svojih navijača, koji su napravili sjajnu atmosferu. Hvala crveno-beloj Jagodini.

U narednom kolu na Banjicu stiže ekipa Železničara iz Inđije, koja je ostvarial dva trijumfa iz dve utakmice. Nadamo se da će naš tim biti kompletan.

JAGODINA – CRVENA ZVEZDA 37:18 (21:11)
Jagodina, hala: „Jasa“. Gledalaca: 500. Sudije: Dušan Cvetković i Igor Nikolić. Isključenja: Jagodina 8, Crvena zvezda 8 minuta. Sedmerci: Jagodina 1(1), Crvena zvezda 6(5).

JAGODINA: Kostić, Adžić 8, Ćorović, Majkić 1, Pejović 6, Šukur 2, Gugač, Radović 1, Lovrić 9, Petkovska, Janjić 3, Bojičić 3, Stojanović 2, Gojković 2(1). Trener: Dragan Markov

CRVENA ZVEZDA: Mitić, Šašić 1, Petković 1(1), Momčilović 1, Đurković 1, Ćorić 1, I.Krća 2, Jelić, A.Krća, Erdeljanović 1, Kunčer, Mitić 7(4), Kostrešević 1, Andrić 2, Protić. Trener: Vesna Bojković.

Izvor: SDCZ, zvaničan sajt

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUMU

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama