Одбојка Одбојка/Вести Одбојкашице СДЦЗ

Одбојкашице Звезде без финала турнира „Драган Шакота — Шале“

Одбојкашице Звезде у тајм-ауту
Одбојкашице Звезде остале без финала на 20. издању меморијалног турнира „Драган Шакота — Шале“

Одбојкашице Црвене звезде поражене су у полуфиналу XX традиционалног меморијалног турнира „Драган Шакота – Шале“ од екипе ТЕНТ-а максималним резултатом по сетовима 27:29, 23:25, 16:25.

Први сет је донео превагу у наставку меча. Полетна екипа ТЕНТ-а је као и протекле седмице у Ужицу на „Турниру шампиона“ са пуно енергије отворила сусрет, Црвена звезда је успела до средине сета да дође у предност, али финиш је припао Обреновчанкама. Звезда је имала сет лопту, ТЕНТ је успео да уведе први сет у разлику, коју је на крају и остварио, 27:29 – 0:1.

И у другом сету, Звезда је јурила резултат. ТЕНТ је све време имао предност, до средине и четири поена (12:16), али су поново изабранице Александра Владисављева успеле да дођу до неизвесног финиша, који је, опет, припао ТЕНТ-у, 23:25 – 0:2.

Трећи сет је у потпуности припао екипи која ће бранити пехар на „Шалетовом меморијалу“. ТЕНТ је веома брзо створио разлику, која је била и двоцифрена – 10:20. Серијом поена Црвена звезда је успела да смањи минус, али не и да избегне пораз, 16:25 – 0:3.

ТЕНТ ће сутра од 19 часова у финалу играти против Железничара из Лајковца, који је после пет сетова савладао Уб – 3:2 (26:24, 13:25, 27:25, 25:21, 15:8). У утакмици за 3.место од 17 часова састаће се Црвена звезда и Уб.

Средином другог сета се десио и пех, када се приликом доскока у блоку повредила средњи блокер ТЕНТ-а, Сашка Ђуровић. Сашки желимо брз и успешан опоравак.

Црвена звезда: Таубнер 3, Милојевић (либеро), Дрча 2, Сајић 3, Милуновић 5, Ђорђевић, Ашоња 3, Лазић 10, Јањић 2, Делић 4, Станковић (либеро), Родић 7. Нису играле: Живојиновић и Марковић. Тренер: Александар Владисављев.

Извор: СД ЦЗ, званичан сајт

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама