Košarka Košarka/Vesti

KK Crvena zvezda i Adidas – detalji prave razliku

Izvor: SD Crvena zvezda

KK Crvena zvezda mts i u novoj sezoni nosiće opremu renomiranog proizvođača adidas.

Naš klub koji je prošle godine obnovio saradnju sa nemačkim gigantom i svetskim liderom u proizvodnji sportske opreme, nove dresove kao i svake sezone, promovisaće u našoj kući, hali “Aleksandar Nikolić” u sredu 15.09. tokom aktivnosti na “Media Day“-u Evrolige i konferenciji za medije.

To će ujedno biti i svetska premijera novih dresova KK Crvena zvezda za takmičarsku sezonu 2021/2022.

Višedecenijska bogata istorija Crvene zvezde je poznata svuda u svetu, zato je jasno opredeljenje da i na novim dresovima dominiraju tradicionalne crveno bele pruge. Tradicija, retro dizajn i prošlost kombinovani su sa današnjicom, uspesima i svim motivima koji krase Crvenu zvezdu danas – a to najbolje oslikava “naša linija života” koja se nalazi na poleđini dresa, ispod zastave Srbije.

Osim dve garniture crveno belih dresova (u kojima na jednoj osim tanjih crvenih linija dominira bela boja na leđima, a na drugoj crvena) ekipa će u novoj sezoni nositi i treću, plavu garnituru na gostujućim utakmicama koja je izazvala veliku pažnju prošle sezone, a koja će ove sezone imati izmenjen dizajn.

Takođe, šortsevi u svim garniturama biće jednostavni, ali vrlo prepoznatljivi i sa čuvene tri šare nemačkog giganta…

Dizajn dresova specijalno za Crvenu zvezdu radio je kreativni tim adidasa iz Nemačke, na čelu sa Bjankom Skeledžić jednom od najuglednijih dizajnerki iz ove oblasti:

Nijansa koja je upotrebljena za dresove u ovoj sezoni zove se “aktivno crvena”, jer smo i na taj način želeli da simbolično prikažemo svu dinamiku, pokrete i trud koji košarkaši Crvene zvezde čine na treninzima i utakmicama, kako bi ostvarivali vrunske rezultate na koje su nas navikli. Upotrebljeni su najkvalitetniji materijali, koji će pomoći igračima da imaju udobnu opremu sa izuzetnim performansama – rekla je Tatjana Stojković, brend menadžer adidasa.

Crvenoj zvezdi će pored ove dve garniture biti isporučen i treći komplet sa adidas logom, a originalni dres KK Crvena zvezda vrlo brzo će se naći u prodaji u zvaničnoj prodavnici kluba u hali “Aleksandar Nikolić”.

Osim novih dresova, košarkaši Crvene zvezde dobili su pred start nove sezone i personalizovanu majica za zagrevanje, a ostala oprema za trening i za slobodno vreme je takođe u prepoznatljivim crveno belim bojama, kao i plavim.

Zadovoljstvo nam je što je jedan takav brend kao što je adidas partner Crvene zvezde, jer smo se kao klub uvek trudili da igračima i trenerima pružimo najbolje moguće uslove, među kojima je kvalitetna oprema jedan od veoma važnih detalja – rekao je Filip Sunturlić, direktor kluba sa Malog Kalemegdana.

KK Crvena zvezda imao je u prethodnoj sezoni odličnu saradnju i izvanrednu podršku našeg tehničkog sponzora kompanije Adidas. Ona je krunisana i triplom krunom, a zajedno smo kroz različite akcije i promocije predstavljali najbolje vredosti našeg kluba i adidasa.

Prošle godine spojila nas je veličina, i zajednička želja za uspehom.

Zajedno znamo kako je biti na vrhu, ali i koliko odricanja je potrebno da do njega dođete i na njemu ostanete.

Ogromna želja, veliki rad i odricanje, mali i veliki porazi koji su bili lekcije koje su nas vodile do velikih pobeda.

Crvena zvezda i adidas nastavljaju dalje sa novim ciljevima, novim motivima, novom energijom i željom u narednoj sezoni da nastave tamo gde su stali u prethodnoj!

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUMU

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama