Кошарка Кошарка/Вести

КК Црвена звезда и Адидас – детаљи праве разлику

Извор: СД Црвена звезда

КК Црвена звезда мтс и у новој сезони носиће опрему реномираног произвођача адидас.

Наш клуб који је прошле године обновио сарадњу са немачким гигантом и светским лидером у производњи спортске опреме, нове дресове као и сваке сезоне, промовисаће у нашој кући, хали “Александар Николић” у среду 15.09. током активности на “Media Day“-у Евролиге и конференцији за медије.

То ће уједно бити и светска премијера нових дресова КК Црвена звезда за такмичарску сезону 2021/2022.

Вишедеценијска богата историја Црвене звезде је позната свуда у свету, зато је јасно опредељење да и на новим дресовима доминирају традиционалне црвено беле пруге. Традиција, ретро дизајн и прошлост комбиновани су са данашњицом, успесима и свим мотивима који красе Црвену звезду данас – а то најбоље осликава “наша линија живота” која се налази на полеђини дреса, испод заставе Србије.

Осим две гарнитуре црвено белих дресова (у којима на једној осим тањих црвених линија доминира бела боја на леђима, а на другој црвена) екипа ће у новој сезони носити и трећу, плаву гарнитуру на гостујућим утакмицама која је изазвала велику пажњу прошле сезоне, а која ће ове сезоне имати измењен дизајн.

Такође, шортсеви у свим гарнитурама биће једноставни, али врло препознатљиви и са чувене три шаре немачког гиганта…

Дизајн дресова специјално за Црвену звезду радио је креативни тим адидаса из Немачке, на челу са Бјанком Скелеџић једном од најугледнијих дизајнерки из ове области:

Нијанса која је употребљена за дресове у овој сезони зове се “активно црвена”, јер смо и на тај начин желели да симболично прикажемо сву динамику, покрете и труд који кошаркаши Црвене звезде чине на тренинзима и утакмицама, како би остваривали врунске резултате на које су нас навикли. Употребљени су најквалитетнији материјали, који ће помоћи играчима да имају удобну опрему са изузетним перформансама – рекла је Татјана Стојковић, бренд менаџер адидаса.

Црвеној звезди ће поред ове две гарнитуре бити испоручен и трећи комплет са адидас логом, а оригинални дрес КК Црвена звезда врло брзо ће се наћи у продаји у званичној продавници клуба у хали “Александар Николић”.

Осим нових дресова, кошаркаши Црвене звезде добили су пред старт нове сезоне и персонализовану мајица за загревање, а остала опрема за тренинг и за слободно време је такође у препознатљивим црвено белим бојама, као и плавим.

Задовољство нам је што је један такав бренд као што је адидас партнер Црвене звезде, јер смо се као клуб увек трудили да играчима и тренерима пружимо најбоље могуће услове, међу којима је квалитетна опрема један од веома важних детаља – рекао је Филип Сунтурлић, директор клуба са Малог Калемегдана.

КК Црвена звезда имао је у претходној сезони одличну сарадњу и изванредну подршку нашег техничког спонзора компаније Адидас. Она је крунисана и триплом круном, а заједно смо кроз различите акције и промоције представљали најбоље вредости нашег клуба и адидаса.

Прошле године спојила нас је величина, и заједничка жеља за успехом.

Заједно знамо како је бити на врху, али и колико одрицања је потребно да до њега дођете и на њему останете.

Огромна жеља, велики рад и одрицање, мали и велики порази који су били лекције које су нас водиле до великих победа.

Црвена звезда и адидас настављају даље са новим циљевима, новим мотивима, новом енергијом и жељом у наредној сезони да наставе тамо где су стали у претходној!

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Скочи на траку са алаткама