Кошарка Кошарка/Вести

Радоњић: „У финале без неколико играча, Вајта чека дужа пауза“

Кошаркаши Црвене звезде су у суботу врло убедљиво победили екипу Панатинаикоса и у недељу од 18 часова их чека финале против екипе Бајерна.

Одлична игра црвено-белих остала је великим делом у сенци повреде Ерона Вајта, а осим одличног Американца тренер Црвене звезде Дејан Радоњић неће моћи да рачуна на још неколико играча:

Одиграли смо утакмицу против Панатинаикоса у суботу, нажалост, догодила се повреда Ерона Вајта који је оперисан и следи му пауза од неколико месеци. Нажалост, синоћ је повреду доживео и Давидовац, Добрић има још десетак дана мировања, Симоновић такође не може да игра… Покушаћемо да одиграмо против Бајерна што је боље могуће са жељом да искористимо ту утакмицу како би на најбољи начин проанализирали новонасталу ситуацију у којој смо се нашли, свакако није било планирано да одиграмо ову утакмицу у таквим околностима.

На све то је Радоњић додао:

Ерон Вајт је оперисан и следи му пауза од неколико месеци. Искрено се сви надамо да ће његов опоравак после скидања гипса бити што краћи, а на нама је да покушамо да „премостимо“ тај период без Вајта на најбољи могући начин.

Утакмица за прво место на Магента спорт купу између Црвене звезде и Бајерна игра се у недељу од 18 часова уз директан пренос на РТС 2.

Екипа се у Београд враћа у понедељак и наставља припреме за почетак сезоне пред пут у Грчку који следи у среду у вечерњим часовима.

Извор: ККЦЗ, званичан сајт

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама