Фудбал Фудбал/Вести

Дејан Станковић: Емотивно вече на „Маракани“

Дејан Станковић на утакмици против Пролетера
Дејан Станковић имао најемотивније вече у својој тренерској каријери

Шеф стручног штаба Дејан Станковић изнео је утиске после победе нашег тима над екипом Пролетера у оквиру осмог кола Суперлиге Србије (3:0).

Прелепо вече, хвала навијачима на пуно емоција. Исти дан се прославља рођендан „Маракани“ и мени, то кад се споји у једно буде изузетно емотивно. Много добра утакмица, као што смо прижељкивали. Једино што могу да приговорим је та завршница, имали смо 10 зицера са пет или шест метара, то морамо да решавамо, да већ у петнаестом минуту буде резултат какав хоћемо. Не желимо да до 75. минута, не могу да кажем да бринемо, али да раније решавамо утакмицу, како бисмо имали простор за већу ротацију. Идемо даље, после паузе смо доста добро изашли, одиграли квалитетан меч. Сад улазимо у две утакмице које су много важне за клуб и наше навијаче.

Говорио је шеф стручног штаба Дејан Станковић и о навијачима који су направили феноменалну атмосферу и на сјајан начин обележили рођендан стадиона „Рајко Митић“.

Феноменалан ветар у леђа је публика, 20 хиљада људи, могу само да им се захвалим и да их позовем да дођу у што већем броју. Увек нам пружају подршку и верујем да ће их бити још више.

Извор: ФКЦЗ, званичан сајт

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама