Кошарка Кошарка/Вести

Црвена звезда и „Магента Спорт Куп“ на РТС-у

КК Црвена звезда ће након три одигране пријатељске утакмице у Београду, најозбиљнију проверу до сада у припремном периоду имати на турниру који се током наредног викенда играти у Минхену.

Црвено-бели ће у полуфиналу турнира чији је организатор Бајерн играти против Панатинаикоса у суботу, док ће у недељу играти и други меч у Минхену против Виртуса из Болоње или домаћина Бајерна, у зависности од исхода полуфиналних мечева.

КК Црвена звезда овим путем обавештава јавност да ће обе утакмице нашег тима моћи да прате и сви љубитељи кошарке у Србији пошто је права преноса утакмица на овом изузетном јаком турниру купила Радио Телевизија Србије (РТС).

Овогодишњи “Магента Спорт Куп” играће се у “Ауди Дому” у Минхену уз присуство публике, а распоред одигравања утакмица је следећи

Субота, 11.09 септембар: Црвена звезда мтс – Панатинаикос (15:00);
Бајерн Минхен – Виртус Болоња (18:00);

Недеља, 12.09 септембар: Утакмица за треће место (15:00), Утакмица за прво место (18:00).

Екипа Црвене звезде у петак у јутарњим часовима путује у Минхен, а у Београд се враћа већ у понедељак, јер тим и стручни штаб већ 15.09. очекују и обавезе током “Media Day“-а Евролиге, а већ исте вечери и пут у Грчку на пријатељске мечеве са Промитеасом и АЕК-ом који су на програму 16.09 и 18.09 у Патри и Атини.

Извор: ККЦЗ, званични сајт

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Скочи на траку са алаткама