Fudbal Fudbal/Vesti

Besplatno na proslavu 58. rođendana Marakane

Izvor: SD Crvena zvezda

Fudbalski klub Crvena zvezda će na utakmici protiv Proletera, koja će se odigrati u subotu 11. septembra proslaviti 58. rođendan stadiona „Rajko Mitić“. TIm povodom će ulaz na meč 8. kola Superlige Srbije biti besplatan, a zaljubljenici u crveno-bele boje će imati priliku još jednom da uživaju u sjajnoj atmosferi.

Navijači Crvene zvezde su najavili veliku proslavu povodom 58. rođendana naše kuće, koja je kroz istoriju imala priliku da bude domaćin najvećih uspeha, neverovatnih utakmica, kao i lavine emocija. Kako bismo na dostojan način obeležili rođendan stadiona „Rajko Mitić“, odlučili smo da karte za meč protiv Proletera budu besplatne. Jedino ograničenje kada je ulaz u pitanju tiče se sektora VIP Zapad, koji će biti namenjen vlasnicima sezonskih ulaznica za VIP Zapad i Zapad. Preostale tribine biće otvorene za sve posetioce, a naš klub se raduje prilici da ponovo ugosti veliki broj zvezdaša.

Pozivamo sve navijače da budu deo nezaboravne proslave, koja će se se održati na utakmici protiv tima iz Novog Sada. Ubuduće će se kao i u slučaju rođendana kluba i rođendan Marakane proslavljati na prvom sledećem prvenstvenom duelu. Vreme odigravanja utakmice protiv Proletera biće naknadno objavljeno.

Zvezdaši dođite na Marakanu, da zajedno proslavimo rođendan naše kuće!

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama