Фудбал Фудбал/Вести

Бесплатно на прославу 58. рођендана Маракане

Извор: СД Црвена звезда

Фудбалски клуб Црвена звезда ће на утакмици против Пролетера, која ће се одиграти у суботу 11. септембра прославити 58. рођендан стадиона „Рајко Митић“. ТИм поводом ће улаз на меч 8. кола Суперлиге Србије бити бесплатан, а заљубљеници у црвено-беле боје ће имати прилику још једном да уживају у сјајној атмосфери.

Навијачи Црвене звезде су најавили велику прославу поводом 58. рођендана наше куће, која је кроз историју имала прилику да буде домаћин највећих успеха, невероватних утакмица, као и лавине емоција. Како бисмо на достојан начин обележили рођендан стадиона „Рајко Митић“, одлучили смо да карте за меч против Пролетера буду бесплатне. Једино ограничење када је улаз у питању тиче се сектора ВИП Запад, који ће бити намењен власницима сезонских улазница за ВИП Запад и Запад. Преостале трибине биће отворене за све посетиоце, а наш клуб се радује прилици да поново угости велики број звездаша.

Позивамо све навијаче да буду део незаборавне прославе, која ће се се одржати на утакмици против тима из Новог Сада. Убудуће ће се као и у случају рођендана клуба и рођендан Маракане прослављати на првом следећем првенственом дуелу. Време одигравања утакмице против Пролетера биће накнадно објављено.

Звездаши дођите на Маракану, да заједно прославимо рођендан наше куће!

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама