Fudbal Fudbal/Vesti Fudbal/Omladinski pogon

Zvezdini biseri – Goleade svih selekcija

Izvor: SD Crvena zvezda

U vikendu za nama talentovani fudbaleri iz crveno-bele Omladinske škole su nastavili da beleže pozitivne rezultate iza juga Marakane u okviru svojih prvenstva.

Kadeti Grafičara su savladali Zemun sa 5:1 u okviru zaostalog drugog kola nacionalnog šampionata. Nerešiva enigma za protivničke fudbalere u timu Vladimira Sandulovića je bio dvostruki strelac Stefan Vidaković, a pored njega su jednom mrežu rivala pogodili Novak Gojkov, Nikola Jovanovski i Stefan Radujko.

Mlađi kadeti Crvene zvezde su savladali ekipu Ade sa 1:0. Fudbaleri Uroša Uroševića su igrali čvrsto i disciplinovano, a pitanje pobednika rešio je Mihajlo Katanić koji je nastavio golgetersku formu posle večitog derbija. Mlađi kadeti Grafičara, koje sa klupe predvodi Lazar Janičić, su poraženi od Čukaričkog sa 4:1, a jedini pogodak za naš tim postigao je Alek Ramadani.

Pioniri Crvene zvezde su trijumfovali protiv Radničkog sa Novog Beograda rezultatom 6:1. Raspoloženi su bili učenici Milorada Vilotića na ovom meču, a u strelce su se upisali Vasilije Kostov koji je pogodio mrežu rivala u dva navrata, a po jednom su se u listu strelaca upisali Dušan Makević, Vanja Marinković, Konstantin Pantić i Strahinja Stojković.

Mlađi pioniri Crvene zvezde su savladali ekipu Petlića sa 7:0. Izabranici Marka Petrovića su pružili zaista sjajnu igru tokom celog susreta i na kraju zasluženo osvojili sva tri boda. Het-trik na ovom meču postigao je Luka Zarić, dva puta se u strelce upisao Dušan Jovičić, dok su po jednom mrežu rivala pogađali Aleksa Damjanović i Pavle Štulić. Mlađi Pioniri Grafičara su pobedili obrenovački Radnički rezultatom 6:0. Tim Bojana Maćešića je imao potpunu inicijativu tokom celog susreta i bio je izuzetno golgeterski raspoložen. Dvostruki strelac za Grafose bio je Bošković, a po jedan gol su postigli Kiš, Jevđić, Jovanović i Košanin.

Petlići Crvene zvezde su startovali sezonu pobedom nad Radničkim iz Obrenovca rezultatom 4:0. Ekipa Milana Savkovića je odigrala odličnu utakmicu, a golove za naš tim su postigli dvostruki strelac Filip Dimitrijević, a po jednom su pogodili Milan Vidić i Ognjen Matanović.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama