Фудбал Фудбал/Вести Фудбал/Омладински погон

Звездини бисери – Голеаде свих селекција

Извор: СД Црвена звезда

У викенду за нама талентовани фудбалери из црвено-беле Омладинске школе су наставили да бележе позитивне резултате иза југа Маракане у оквиру својих првенства.

Кадети Графичара су савладали Земун са 5:1 у оквиру заосталог другог кола националног шампионата. Нерешива енигма за противничке фудбалере у тиму Владимира Сандуловића је био двоструки стрелац Стефан Видаковић, а поред њега су једном мрежу ривала погодили Новак Гојков, Никола Јовановски и Стефан Радујко.

Млађи кадети Црвене звезде су савладали екипу Аде са 1:0. Фудбалери Уроша Урошевића су играли чврсто и дисциплиновано, а питање победника решио је Михајло Катанић који је наставио голгетерску форму после вечитог дербија. Млађи кадети Графичара, које са клупе предводи Лазар Јаничић, су поражени од Чукаричког са 4:1, а једини погодак за наш тим постигао је Алек Рамадани.

Пионири Црвене звезде су тријумфовали против Радничког са Новог Београда резултатом 6:1. Расположени су били ученици Милорада Вилотића на овом мечу, а у стрелце су се уписали Василије Костов који је погодио мрежу ривала у два наврата, а по једном су се у листу стрелаца уписали Душан Макевић, Вања Маринковић, Константин Пантић и Страхиња Стојковић.

Млађи пионири Црвене звезде су савладали екипу Петлића са 7:0. Изабраници Марка Петровића су пружили заиста сјајну игру током целог сусрета и на крају заслужено освојили сва три бода. Хет-трик на овом мечу постигао је Лука Зарић, два пута се у стрелце уписао Душан Јовичић, док су по једном мрежу ривала погађали Алекса Дамјановић и Павле Штулић. Млађи Пионири Графичара су победили обреновачки Раднички резултатом 6:0. Тим Бојана Маћешића је имао потпуну иницијативу током целог сусрета и био је изузетно голгетерски расположен. Двоструки стрелац за Графосе био је Бошковић, а по један гол су постигли Киш, Јевђић, Јовановић и Кошанин.

Петлићи Црвене звезде су стартовали сезону победом над Радничким из Обреновца резултатом 4:0. Екипа Милана Савковића је одиграла одличну утакмицу, а голове за наш тим су постигли двоструки стрелац Филип Димитријевић, а по једном су погодили Милан Видић и Огњен Матановић.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама