Košarka Košarka/Vesti

Kompletne cene sezonskih ulaznica KK Crvena zvezda za sezonu 2021/22

KK Crvena zvezda prodaju sezonskih ulaznica za takmičarsku sezonu 2021/2022 počinje 6.09.2021. godine u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu.

Pored prodaje koja će trajati tokom meseca septembra na štandovima ispred sedišta kluba, svi zainteresovani biće u prilici da kupe sezonske ulaznice i onlajn.

Klub se potrudio da za novu sezonu formira cene godišnjih ulaznica koje su primerene trenutku i vremenu pandemije virusa Kovid 19 u kome živimo, uz brojne pogodnosti i popuste koje čekaju sve kupce sezonskih karata.

KK Crvena zvezda je uz ogromnu pomoć svojih pristalica ostvario sve svoje takmičarske ciljeve u sezoni 2020/2021 i osvojio triplu krunu. Međutim, za najveću pobedu smatramo veru i poverenje koje su naši navijači imali u nas kupovinom sezonskih ulaznica pre početka prethodne sezone u doba velike neizvesnosti izazvane pandemijom Kovid 19, kada se nije znalo da li će se igrati košarka. Ta direktna pomoć mnogo je značila KK Crvena zvezda i omogućila je klubu da živi i funkcioniše u izuzetno teškim vremenima…

Zbog svega navedenog, svi kupci sezonskih ulaznica 30 u prošloj sezoni, BESPLATNO će moći da zamene svoje sezonske ulaznice za novu sezonu, dok je za kupce sezonskih ulaznica 10 i 20 predviđena odgovarajuća doplata za sezonsku ulaznicu u novoj sezoni.

KK Crvena zvezda je kao društveno-odgovoran klub koji se u doba pandemije Kovid 19 pridržavao svih preporuka Republike Srbije, a sa željom da ima podršku na tribinama, takođe predvideo i brojne popuste za ostale kategorije i cene sezonskih ulaznica, koje su čvrsto verujemo odgovarajuće i prilagođene vremenu pandemije Kovid 19 u kojoj živimo već 18 meseci.

Klub je za svoje pristalice i sve kupce predvideo još jedno iznenađenje i poklon – a to je i besplatna članarina, uz dobijanje nove članske karte KK Crvena zvezda koju u novom sistemu članstva pokreće klub!

Takođe, vlasnike sezonskih ulaznica iz prošle sezone čeka još iznenađenja, o kojima će blagovremeno biti obavešteni.

Smatramo da je ovo pravi način da se zahvalimo svima na velikom poverenju i podršci koju smo imali u prethodnoj sezoni koja je po mnogo čemu bila jedna od najtežih i najizazovnijih u novijoj istoriji našeg kluba!

Za sve one koji po prvi put žele da kupe sezonsku ulaznicu KK Crvena zvezda, na raspolaganju je 24 kategorije ulaznica sa vrlo pristupačnim cenama pred sezonu u kojoj će naš prvi tim igrati brojne velike utakmice u 4 takmičenja.

Podsećamo, Crvenu zvezdu očekuju utakmice Evrolige, ABA lige i domaćeg šampionata koje će naš klub igrati u “Štark Areni” i u hali “Aleksandar Nikolić”. Naš klub već sada očekuje sigurnih 17 utakmica u Evroligi i 13 u ABA ligi (bez doigravanja) kao i završnica domaće Superlige.

Ne smemo da zaboravimo da i u novu sezonu ulazimo sa pandemijom virusa Kovid 19. Kao klub koji se pridržavao svih zdravstvenimh preporuka Republike Srbije, verujemo da svi oni koji su vakcinisani neće imati zabranu ulasku u dvorane u narednoj sezoni. Zato smo sa velikom željom da imamo podršku sa tribina pripremili posebne popuste za sve koji su se vakcinisali protiv virusa Kovid 19 ili to žele da učine u narednom periodu! Podsećamo da nam je zdravlje svih naših građana na prvom mestu i upravo smo zbog toga smo posebnu pažnju i popuste usmerili ka tom segmentu prodaje sezonskih ulaznica.

Podsećamo da kupovinom sezonske ulaznice direktno pomažete svakodnevnom funkcionisanju kluba,a svako ko to želi može i donacijama da doprinese i pomogne klubu pred izuzetno tešku i zahtevnu sezonu u svakom smislu.

Crvena zvezda je Crvena zvezda samo sa navijačima na tribinama i zato čvrsto verujemo da zajedno u novoj sezoni uz Vašu podršku možemo do zacrtanih ciljeva!

O svim detaljima prodaje, članstvu i donacijama klub će se oglasiti zvaničnim saopštenjima putem društvenih platformi i sajta kluba do početka zvanične prodaje sezonskih ulaznica.

Kompletan cenovnik sezonskih ulaznica sa svim popustima i kategorijama možete pogledati na sledećoj tabeli

Izvor: KKCZ, zvanični sajt

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUMU

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama