Fudbal Fudbal/Vesti

Kanga: Da navijači budu ponosni

Izvor: SD Crvena zvezda

Crvena zvezda će u četvrtak od 20 časova i 30 minuta gostovati ekipi Kluža, u revanš meču plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope. Uprkos tome što je prvi susret završen u korist našeg tima rezultatom 4:0, Gelor Kanga ističe da nema opuštanja pred revanš.

Ne zanima nas rezultat iz prve utakmice, u tom nekom smislu da ćemo zaista na teren izaći kao da je 0:0. Ne smemo da se opustimo, niti da budemo uljuljkani, ali znajući kako funkcionišemo i kroz razgovore sa saigračima, vidim da će pristup biti pravi. Igra protiv Kluža u Beogradu je bila sjajna i navijačima „dugujemo“ još jednu takvu fudbalsku predstavu. S toga, mogu odgovorno da tvrdim da ćemo sutra na teren izaći maksimalno fokusirano i bez opuštanja – počeo je Kanga.

Oduševljava Gabonac sve zvezdaše svojim sjajnim potezima i utisak je da je u potpunosti ušao u krv armiji naših navijača, a da to nije slučajno, govori činjenica da Kanga o njima priča biranim rečima.

Navijači su mi uvek najveća motivacija. Kada vidim kakvu podršku imamo, pun stadion, pesme – naježim se i budem svestan da moramo uvek i u svakom trenutku da ih činimo ponosnima. Upravo zbog toga, sutra ćemo dati sve od sebe da ostvarimo još jedan pozitivan rezultat i da obradujemo navijače. Da budu ponosni na našu igru u Rumuniji i na činjenicu da pokazujemo kvalitet i u evropskim utakmicama – zaključio je Kanga.

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUMU

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama