Фудбал Фудбал/Вести

Канга: Да навијачи буду поносни

Извор: СД Црвена звезда

Црвена звезда ће у четвртак од 20 часова и 30 минута гостовати екипи Клужа, у реванш мечу плеј-офа квалификација за Лигу Европе. Упркос томе што је први сусрет завршен у корист нашег тима резултатом 4:0, Гелор Канга истиче да нема опуштања пред реванш.

Не занима нас резултат из прве утакмице, у том неком смислу да ћемо заиста на терен изаћи као да је 0:0. Не смемо да се опустимо, нити да будемо уљуљкани, али знајући како функционишемо и кроз разговоре са саиграчима, видим да ће приступ бити прави. Игра против Клужа у Београду је била сјајна и навијачима „дугујемо“ још једну такву фудбалску представу. С тога, могу одговорно да тврдим да ћемо сутра на терен изаћи максимално фокусирано и без опуштања – почео је Канга.

Одушевљава Габонац све звездаше својим сјајним потезима и утисак је да је у потпуности ушао у крв армији наших навијача, а да то није случајно, говори чињеница да Канга о њима прича бираним речима.

Навијачи су ми увек највећа мотивација. Када видим какву подршку имамо, пун стадион, песме – најежим се и будем свестан да морамо увек и у сваком тренутку да их чинимо поноснима. Управо због тога, сутра ћемо дати све од себе да остваримо још један позитиван резултат и да обрадујемо навијаче. Да буду поносни на нашу игру у Румунији и на чињеницу да показујемо квалитет и у европским утакмицама – закључио је Канга.

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама