Fudbal Fudbal/Vesti

Karte za Čukarički i na Marakani

Fudbleri Crvene zvezde u nedelju gostuju ekipi Čukaričkog od 18 časova i 55 minuta u okviru sedmog kola Superlige Srbije, a mogućnost da kupite kartu za tu utakmicu imaćete i na blagajnama našeg stadiona u petak i subotu od 10 do 17 časova po ceni od 400 dinara za tribinu koja je namenjena našim navijačima!

Ove sezone Crvena zvezda je najgledanija u domaćem šampionatu u odnosu na prethodnih pet sezona, a podrška našeg 12. igrača je još jača kada crveno-beli igraju u Evropi. Dejanu Stankoviću i njegovim izabranicima veoma znači podrška sa tribina, tako da očekujemo da će najvatreniji navijači davati vetar u leđa našim prvotimcima i na ovom susretu zakazanom za nedelju od 18 časova i 55 minta na Banovom Brdu, a sudeći po istorijatu duela ova dva tima, čeka nas izuzetno zanimljiv meč.

Ulaznice za duel između Čukaričkog i Crvene zvezde će svi zainteresovani navijači moći da kupe na blagajnama našeg stadiona u petak i subotu za tribinu namenjenu našim navijačima po ceni od 400 dinara.

Naš tim je, nakon pobede nad Klužom od 4:0 na svom stadionu u okviru plej-ofa Lige Evrope, na korak od plasmana u drugo po redu najelitnije evropsko takmičenje, tako da su igrači našeg voljenog tima definitivno zaslužili punu podršku i to da ih vaša pesma vodi do nove pobede na Banovom Brdu.

Izvor: FKCZ, zvanični sajt

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUMU

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama