Фудбал Фудбал/Вести

Карте за Чукарички и на Маракани

Фудблери Црвене звезде у недељу гостују екипи Чукаричког од 18 часова и 55 минута у оквиру седмог кола Суперлиге Србије, а могућност да купите карту за ту утакмицу имаћете и на благајнама нашег стадиона у петак и суботу од 10 до 17 часова по цени од 400 динара за трибину која је намењена нашим навијачима!

Ове сезоне Црвена звезда је најгледанија у домаћем шампионату у односу на претходних пет сезона, а подршка нашег 12. играча је још јача када црвено-бели играју у Европи. Дејану Станковићу и његовим изабраницима веома значи подршка са трибина, тако да очекујемо да ће најватренији навијачи давати ветар у леђа нашим првотимцима и на овом сусрету заказаном за недељу од 18 часова и 55 минта на Бановом Брду, а судећи по историјату дуела ова два тима, чека нас изузетно занимљив меч.

Улазнице за дуел између Чукаричког и Црвене звезде ће сви заинтересовани навијачи моћи да купе на благајнама нашег стадиона у петак и суботу за трибину намењену нашим навијачима по цени од 400 динара.

Наш тим је, након победе над Клужом од 4:0 на свом стадиону у оквиру плеј-офа Лиге Европе, на корак од пласмана у друго по реду најелитније европско такмичење, тако да су играчи нашег вољеног тима дефинитивно заслужили пуну подршку и то да их ваша песма води до нове победе на Бановом Брду.

Извор: ФКЦЗ, званични сајт

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама