Fudbal Fudbal/Vesti

Ben: Ponosan sam na rekord i zvezdaše

Izvor: SD Crvena zvezda

El Fardu Ben je pogotkom protiv Kluža oborio dva klupska rekorda – postigao je 14.gol u evropskim mečevima, čime je postao najbolji strani strelac za crveno-bele u međunarodnim takmičenjima, kao i strani fudbaler sa najviše pogodaka u istoriji srpskog fudbala – 67.

Ponosan sam na činjenicu da sam postigao toliko pogodaka da uđem u istoriju ne samo moje Crvene zvezde, već i srpskog fudbala. Počastvovan sam zbog rekorda, a ogromnu zahvalnost za to dugujem svojim saigračima bez kojih ne bi uspeo da postignem takav učinak. Već dugo igram ovde i svestan sam koliko je to veliko dostignuće zbog sjajnih fudbalera koji su u prošlosti nosili crveno-beli dres – rekao je Ben.

Naš krilni napadač je istakao da se nada da će već na sledećoj utakmici u subotu protiv TSC-a navijači doći u što većem broju.

Pokazali su i protiv Kluža da su uvek uz nas i onda kada je teško. Hoćemo da im sad vratimo i da im se odužimo dobrom igrom, pravim odnosom i pobedama. Videli ste i ove sezone koliko je titula važna i zato smo maksimalno fokusirani na mečeve u prvenstvu kako bismo odbranili naslov šampiona, pa je i to razlog više da dođu da nas podrže. Želimo da zajedno sa njima koračamo i ostvarujemo ciljeve. Zvezdaši dođite – podvukao je Ben.

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUMU

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama