Фудбал Фудбал/Вести

Бен: Поносан сам на рекорд и звездаше

Извор: СД Црвена звезда

Ел Фарду Бен је поготком против Клужа оборио два клупска рекорда – постигао је 14.гол у европским мечевима, чиме је постао најбољи страни стрелац за црвено-беле у међународним такмичењима, као и страни фудбалер са највише погодака у историји српског фудбала – 67.

Поносан сам на чињеницу да сам постигао толико погодака да уђем у историју не само моје Црвене звезде, већ и српског фудбала. Почаствован сам због рекорда, а огромну захвалност за то дугујем својим саиграчима без којих не би успео да постигнем такав учинак. Већ дуго играм овде и свестан сам колико је то велико достигнуће због сјајних фудбалера који су у прошлости носили црвено-бели дрес – рекао је Бен.

Наш крилни нападач је истакао да се нада да ће већ на следећој утакмици у суботу против ТСЦ-а навијачи доћи у што већем броју.

Показали су и против Клужа да су увек уз нас и онда када је тешко. Хоћемо да им сад вратимо и да им се одужимо добром игром, правим односом и победама. Видели сте и ове сезоне колико је титула важна и зато смо максимално фокусирани на мечеве у првенству како бисмо одбранили наслов шампиона, па је и то разлог више да дођу да нас подрже. Желимо да заједно са њима корачамо и остварујемо циљеве. Звездаши дођите – подвукао је Бен.

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама