Košarka Košarka/Vesti

Nejt Volters ponovo crveno-beli!

Američki bek Nejt Volters vraća se u Crvenu zvezdu sa kojom je u utorak potpisao jednogodišnji ugovor!

Tridesetogodišnji bek iz Minesote, tako se vraća među crveno-bele sa kojima je u sezoni 2016-2017 osvojio triplu krunu (Kup Radivoja Koraća, ABA ligu i domaće prvenstvo).

Nekadašnji bel Milvoki Baksa i Nju Orliansa, stiže u Beograd iz redova UNICS-a iz Kazanja sa kojim je prošle sezone osvojio Evrokup.

Visok 193 centimetara, Nejt Volters se vraća u sredinu koju poznaje i klub sa kojim je u sezoni 2016-2017 upisao najveći uspeh u svojoj karijeri.

Osim u Milvokiju i Nju Orliansu, ovaj pouzdani bek igrao je u NBA ligi i za ekipu Jute, a sada već bogato evroligaško iskustvo nadogradio je i sezonama u Žalgirisu i Makabiju.

Nejt Volters je šesto pojačanje crveno-belih u letnjem prelaznom roku nakon dolazaka Ivanovića, Mitrovića, Vajta, Lazarevića i Kalinića.

O svim daljim koracima KK Crvena zvezda u tekućem prelaznom roku, kao i zvaničnom okupljanju tima i početku priprema za novu sezonu 2021-2022, javnost će biti blagovremeno obaveštena isključivo preko zvaničnog sajta i ostalih društevnih platformi kluba.

Nejt dobro došao u Crvenu zvezdu!

Izvor: KKCZ, zvanični sajt

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUMU

Komentar

Kliknite da biste objavili komentar

  • Bas volim sto Radonja vuce i ima uticaj legendarnog trenera srpskih korena Grega Popovica. Spaja drugare koji su vec igrali zajedno da odrzi hemiju ekipe, spaja sjajan defanzivan sistem koji moze lako pretvoriti u poene i najbitnije je da ce od svakog igraca imati koristi. Zvezda je vise od posla za njih i to je sigurno 🙂

Skoči na traku sa alatkama