Fudbal Fudbal/Vesti

Ko iz Zvezde plasira laži o Degeneku?

Pitanje je hipotetičko, a verovatno svako ko voli Crvenu zvezdu zna i odgovor.

Naime, od početka novog prvenstva Srbije u fudbalu i kvalifikacija za Ligu šampiona, Miloš Degenek je na ledu. Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, je pred početak ove sezone izjavio kako Zvezda raste, pa tako uvek treba i nove (bolje) fudbalere, a jedan od onih koji je označen za prodaju bio je upravo i Zvezdin štoper.

Od tog trenutka navijači su neumorno, na društvenim mrežama, pružali podršku momku iz Knina, a i naš portal se uključio u tu podršku jer smatramo da je prema Degeneku urađena velika nepravda.

U jednom trenutku, pored komentara podrške Milošu, javio se i jedan tviteraš koji je izneo informaciju za koju je tvrdio da je 100% tačna i da dolazi iz kluba.

Informacija je bila kao grom iz vedra neba. Po ovome što je naš pratilac izjavio ispada da je Degenek pokušavao da podmeće klipove svojoj Zvezdi oko dovođenja Dragovića na mesto štopera. Ali, nedugo za tim javio se i sam Miloš Degenek koji je odgovorio na ovu prozivku.

U tom trenutku na tviteru su mnogi počeli da daju podršku Degeneku tražeći od korisnika Mr. Aksića da kaže ko mu je dao takvu informaciju.

Očito da se neko (ili neki) iz kluba namerio da osramoti Degeneka puštajući informacije takvog tipa, ali Zvezdini navijači to nisu progutali. Ne želimo kao portal da prozivamo korisnika Mr.Aksića, ali očito je i on bio izmanipulisan od strane nekoga ko je želeo da ovakva informacija kad  tad izađe u javnost.

Zvezdi u ovom trenutku, kada je izgubila u prvoj utakmici od Kairata, ne treba ovakva bura, ali ljudi iz kluba moraju da se zamisle kakve poteze vuku i zašto plasiraju ovakve informacije. Ko god da je to uradio, neka mu je na čast.

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUMU

2 Komentara

Kliknite da biste objavili komentar

  • Svaka napisana reč je na mestu i zlata vredi. Podrška Degeneku ali i podrška portalu, jer će portal da bude na crnoj listi nakon ovog članka (nije da je prvi put, i kk je to radio). Ipak, pravi zvezdaši i pravi zvezdaški portal će reći popu da je pop a bobu da je bob. Istina kako god bila ružna je bolja, i korisnija od portala koji pišu uvlakačke tirade.

    Samo napred Dačo.

Skoči na traku sa alatkama