Фудбал Фудбал/Вести

Ко из Звезде пласира лажи о Дегенеку?

Питање је хипотетичко, а вероватно свако ко воли Црвену звезду зна и одговор.

Наиме, од почетка новог првенства Србије у фудбалу и квалификација за Лигу шампиона, Милош Дегенек је на леду. Генерални директор Црвене звезде, Звездан Терзић, је пред почетак ове сезоне изјавио како Звезда расте, па тако увек треба и нове (боље) фудбалере, а један од оних који је означен за продају био је управо и Звездин штопер.

Од тог тренутка навијачи су неуморно, на друштвеним мрежама, пружали подршку момку из Книна, а и наш портал се укључио у ту подршку јер сматрамо да је према Дегенеку урађена велика неправда.

У једном тренутку, поред коментара подршке Милошу, јавио се и један твитераш који је изнео информацију за коју је тврдио да је 100% тачна и да долази из клуба.

Информација је била као гром из ведра неба. По овоме што је наш пратилац изјавио испада да је Дегенек покушавао да подмеће клипове својој Звезди око довођења Драговића на место штопера. Али, недуго за тим јавио се и сам Милош Дегенек који је одговорио на ову прозивку.

У том тренутку на твитеру су многи почели да дају подршку Дегенеку тражећи од корисника Мр. Аксића да каже ко му је дао такву информацију.

Очито да се неко (или неки) из клуба намерио да осрамоти Дегенека пуштајући информације таквог типа, али Звездини навијачи то нису прогутали. Не желимо као портал да прозивамо корисника Мр.Аксића, али очито је и он био изманипулисан од стране некога ко је желео да оваква информација кад  тад изађе у јавност.

Звезди у овом тренутку, када је изгубила у првој утакмици од Каирата, не треба оваква бура, али људи из клуба морају да се замисле какве потезе вуку и зашто пласирају овакве информације. Ко год да је то урадио, нека му је на част.

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

2 Коментарa

Кликните да бисте објавили коментар

  • Svaka napisana reč je na mestu i zlata vredi. Podrška Degeneku ali i podrška portalu, jer će portal da bude na crnoj listi nakon ovog članka (nije da je prvi put, i kk je to radio). Ipak, pravi zvezdaši i pravi zvezdaški portal će reći popu da je pop a bobu da je bob. Istina kako god bila ružna je bolja, i korisnija od portala koji pišu uvlakačke tirade.

    Samo napred Dačo.

Скочи на траку са алаткама