Fudbal Fudbal/Izveštaji i analize

Zvezda neefikasna na početku prvenstva

Fudbaleri Crvene zvezde nisu dobro započeli novo prvenstvo i odbranu titule prvaka Srbije. Večeras su crveno-beli ugostili ekipu Vojvodine, ali je meč završen bez golova – 0:0.

Zvezda je i u prvom, a posebno u drugom poluvremenu dominirala. Napadali su puleni Dejana Stankovića, ali jednostavno nisu bili na visini zadatka i nisu uspevali da pronađu put do mreže gostiju. Najbolju ppriliku u prvom poluvremenu imao je Ben, kada je pogodio stativu, dok je u drugom poluvremenu priliku da donese pobedu imao Pavkov, ali je loše šutirao iz veoma igledne pozicije.

Ono što treba naglasiti jeste da je naša ekipa odigrala jedan dobar meč, ali je iz aviona vidljivo da trenutno najviše škripi napadačka pozicija. Koliko god se Krstović trudio, on trenutno nije kalibar napadača koji će doneti prevagu u korist naše ekipe, barem ne na nekim ozbiljnijim utakmicama. Na treneru Stankoviću je da pronađe rešenje i da uigra ekipu pred važne mečeve koje će crveno-beli igrati u kvalifikacijama za Ligu šampiona i nastavku domaćeg prvenstva.

Crvena zvezda – Vojvodina 0:0

Stadion: ,,Rajko Mitić“.

Gledalaca: 20.361.

Sudija: Lazar Lukić.

Žuti kartoni: Rodić, Krstičić, Falko (Crvena zvezda), Busnić, N. Simić (Vojvodina)

Crvena zvezda: Borjan, Gajić (od 46. Bakajoko), Dragović, Babić, Rodić (od 75. Eraković), Sanogo (od 46. Kanga), Krstičić, Ivanić, Ben (od 71. Falko), Katai, Krstović (od 75. Pavkov).

Rezerve: Popović, Pankov, Kanga, Pavkov, Falko, Petrović, Stanić, Nikolić, Eraković, Dioni, Bakajoko.

Vojvodina: N. Simić, Bjeković (od 29. Cucin), Devetak, Stevanović, Kovačević, Čović, Topić (od 61. Maksimović), Busnić, Novevski (od 82. Bastajić), V. Simić, Mrkaić (od 61. Zukić).

Rezerve: Vukliš, Maksimović, Zukić, Miletić, Jeličić, Cucin, Stojsavljević, Bastajić, Kabić.

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUMU

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama