Фудбал Фудбал/Извештаји и анализе

Звезда неефикасна на почетку првенства

Фудбалери Црвене звезде нису добро започели ново првенство и одбрану титуле првака Србије. Вечерас су црвено-бели угостили екипу Војводине, али је меч завршен без голова – 0:0.

Звезда је и у првом, а посебно у другом полувремену доминирала. Нападали су пулени Дејана Станковића, али једноставно нису били на висини задатка и нису успевали да пронађу пут до мреже гостију. Најбољу пприлику у првом полувремену имао је Бен, када је погодио стативу, док је у другом полувремену прилику да донесе победу имао Павков, али је лоше шутирао из веома игледне позиције.

Оно што треба нагласити јесте да је наша екипа одиграла један добар меч, али је из авиона видљиво да тренутно највише шкрипи нападачка позиција. Колико год се Крстовић трудио, он тренутно није калибар нападача који ће донети превагу у корист наше екипе, барем не на неким озбиљнијим утакмицама. На тренеру Станковићу је да пронађе решење и да уигра екипу пред важне мечеве које ће црвено-бели играти у квалификацијама за Лигу шампиона и наставку домаћег првенства.

Црвена звезда – Војводина 0:0

Стадион: ,,Рајко Митић“.

Гледалаца: 20.361.

Судија: Лазар Лукић.

Жути картони: Родић, Крстичић, Фалко (Црвена звезда), Буснић, Н. Симић (Војводина)

Црвена звезда: Борјан, Гајић (од 46. Бакајоко), Драговић, Бабић, Родић (од 75. Ераковић), Саного (од 46. Канга), Крстичић, Иванић, Бен (од 71. Фалко), Катаи, Крстовић (од 75. Павков).

Резерве: Поповић, Панков, Канга, Павков, Фалко, Петровић, Станић, Николић, Ераковић, Диони, Бакајоко.

Војводина: Н. Симић, Бјековић (од 29. Цуцин), Деветак, Стевановић, Ковачевић, Човић, Топић (од 61. Максимовић), Буснић, Новевски (од 82. Бастајић), В. Симић, Мркаић (од 61. Зукић).

Резерве: Вуклиш, Максимовић, Зукић, Милетић, Јеличић, Цуцин, Стојсављевић, Бастајић, Кабић.

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама