Кошарка Кошарка/Вести

Огњен Добрић посетио камп Црвене звезде

Кошаркаши Црвене звезде мтс налазе се на више него заслуженом одмору после једне од најнапорнијих и најуспешнијих сезоне у модерној историји клуба. Један од носилаца игра и хероја у походу на три трофеја у сезони 2020/2021, Огњен Добрић недавно је награђен за брилијантне партије продужетком уговора са вољеним клубом. Популарни Шеги тренутно одмара и индивидуално се припрема за нову сезону која је за њега била посебно напорна јер је практично са три трофеја у рукама, наградом за МВП-ија финала Суперлиге Србије, задужио репрезентативни дрес. Велика привилегија, али велики замор за Добрића који је показао да му никада ништа није тешко за Црвену звезду и Србију.

Ипак, оно што је Огњен Добрић небројано пута показао као амбасадор ’’Оне Теам’’ пројеката Црвене звезде и у свим друштвено-одговорним активностима Црвене звезде, то је да дружење са најмлађим Звездашима представља за њега посебну мотивацију. Један од њих, као неко ко је одрастао у Клубу и на трибинама хале и стадиона, једва свестан због своје скромности да је данас баш он један од највећих хероја младих Звездаша… Увек нађе времена за дружење са њима. У складу са тим наменски је посетио Златибор и другу смену Кампа Црвене звезде који се традиционално одржава и ове године.

Чак 138 малишана, полазника ове смене Кампа, имало је прилику да се дружи са Огњеном Добрићем који је са њима делио драгоцено искуство из историјске сезоне, неуморно се сликао, а чак је уз велике овације полазника кампа успео да погоди шут са пола терена. Упијао је Добрић енергију какву само мали Звездаши могу да поделе, а она ће му требати за све нове изазове који предстоје. Биће их много.

А, млади кошаркаши су добили још једно непроцењиво искуство у свом људском и кошаркашком развоју. То је и циљ кошаркашког кампа Црвене звезда, да малишани постану бољи кошаркаши и пре свега бољи људи.

Извор: ККЦЗ, званични сајт

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Скочи на траку са алаткама