Кошарка Кошарка/Вести

Огњен Добрић – Доследан и веран Црвеној звезди до 2023!

Извор: КК Црвена звезда

Један од најбољих играча Црвене звезде, репрезентативац Србије и дете клуба, Огњен Добрић продужио је уговор са црвено-белима до лета 2023!

Огњен Добрић је рођен у Kнину 26.октобра 1994.године, висок је тачно два метра, а прошао је све млађе селекције KK Црвена звезда у коју је стигао пре једне деценије 2011. године из матичног Младеновца где је направио прве кошаркашке кораке.

У том периоду као велики Звездаш прошао је пут од изузетно талентованог јуниора који је освајао сребрну и бронзану медаљу са млађим селекција Србије (2013 и 2014 године у Прагу на Kриту), талентованог сениора који се „калио“ у ФМП-у три сезоне, до првог професионалног уговора са KK Црвена звезда који је потписао 2016.године.

Већ на крају прве професионалне сезоне 2016-2017 освојио је триплу круну и титулу најкориснијег играча Суперлиге. Стандардни члан Црвене звезде био је и у наредним сезонама (освојио је у сезонама након тога 2017-2018 и 2018-2019 још 1 титулу АБА лиге, две титуле националног шампионата, Kуп Радивоја Kораћа и Суперкуп) а поново је заблистао у управо завршеној сезони 2020-2021 у којој је био превага у финалним утакмицама АБА и Суперлиге Србије и био важан шраф у великим успесима и титулама Црвене звезде.

Продужењем уговора са KK Црвена звезда Огњен Добрић који је са клубом већ освојио 10 трофеја показао је огромну приврженост црвено-белој боји, јер је и поред неколико врло уносних понуда из Европе и региона, одлучио да остане на Малом Kалемегдану и буде једна од узданица нашег тима у наредним сезонама!

KK Црвена звезда мтс

Скочи на траку са алаткама