Košarka Košarka/Vesti

Stefan Lazarević ponovo crveno-beli

Stefan Lazarević dosadašnji član FMP-a i dete Crvene zvezde novo je pojačanje crveno-belih!

24-godišnji Lazarević igra na pozicijama beka i krila, visok je 198 centimetara i odlikuje ga izuzetno čvrsta i požrtvovana igra.

Stefan je ponikao u mlađim selekcijama Crvene zvezde, i kao kapiten je 2014. godine osvojio titulu prvaka Evrolige u Milanu.

Debitovao je za prvi tim crveno-belih u martu 2014. godine protiv ekipe Krke u ABA ligi i ostao do kraja sezone uz prvi tim.

Od 2015. godine konstantno je član FMP-a u kome je sakupljajući neophodno iskustvo godinama bio i jedan od oslonaca tima, a 2017.godine imao je kratku epizodu u crveno-belom i debi u Evroligi.

Pored igračkih kvaliteta, svoj karakter pokazao je i prilikom oporavka od teške povrede kolena koja ga je odvojila od terena godinu i po dana, ali je upornošću i velikim radom uspeo da se vrati na teren i postane još bolji u sezonama 2019-2020 i 2020-2021.

Stefan Lazarević je prošao sve mlađe selekcije reprezentacije Srbije (godište 1996) a u Crvenoj zvezdi svojoj kući, očekuje ga najveći izazov u dosadašnjoj karijeri!

KK Crvena zvezda kao jedini predstavnik Srbije u Evroligi i osvajač triple krune, nastavlja svoje aktivnosti u prelaznom roku u skladu sa svojim realnim finansijskim mogućnostima, bez milionskih i rekordnih transfera, sa jasnim planom kako da na što bolji način reprezentuje srpsku košarku u najjačem evropskom takmičenju Evroligi.

Stefane dobro došao kući, u svoju Crvenu zvezdu!

Izvor: KKCZ, zvanični sajt

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUMU

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama